Skip Navigation Links

 

Hvem er skitour ?

Skitour er 100% dansk ejet, og drives efter devisen, at man altid skal være ordentlig og troværdi i de ting, man har med at gøre.
Dette afspejles i vores rejser; vi er detaljerede og tør stå ved det, som vi lover.
Her er ingen store armbevægelser, men sund fornuft og ansvarlig omhu = jeres sikkerhed for en god ferie.

Skitour er stiftet af Henrik Tang i 2006.
Henrik har arbejdet i rejsebranchen siden 1986 med rejsebureaudrift, produktion og salg af specialrejser. Henrik har tillige ledet den danske rejsebureauskole for uddannelse af elever i rejsebranchen, og har derfor et detaljeret kendskab til branchen og partnere over hele verden.

Det var netop på rejsebureauskolen, hvor Mikkel Bloch var elev, at Henrik og Mikkel lærte hinanden at kende. Efterfølgende var de også ansat på det samme rejsebureau, indtil Henrik startede fuld tid som selvstændig.

Mikkel startede i rejsebranchen i 1998, hvor han har arbejdet med salg, rejsebureaudrift og ledelse.
Mikkel har i en årrække arbejdet for et af Danmarks største biludlejningsselskaber i forskellige ledende stillinger. Bl.a. med ansvar for kundeservice, prissætning og samarbejdet med udenlandske rejsebureauer og samarbejdspartnere. Mikkel er trådt ind i Skitour d. 1/1/2019.

Skitour har altid haft en sund økonomi, og selvom vores gæster er sikret gennem Rejsegarantifonden (Nr. 2982), så driver vi stadig virksomheden, som var det en personlig ejet virksomhed, selvom det er et selskab.

Udover Henrik Tangs engagement i Skitour, så driver Henrik også rejsebureauet Rejser& (Rejsegarantifond-nr.: 1846), der strækker sig fra motorcykelrejser, kursusarrangementer og snescooter-safaris, til skræddersyede rejser for firmaer og foreninger.
Se mere herom på disse websites:
www.motour.dk
www.snescooterrejser.dk

Skitour er i dag en del af Bloch Travel. Bloch Travel er medlem af rejsegarantifonden med rejsegarantifond-nummer.: 2982.

Vi ser frem til at byde jer velkommen, og I er altid velkommen til at kontakte os.

Velkommen til Skitour.dk’s hvide verden – skirejser for alle!

Med venlig hilsen

Henrik Tang       Mikkel Bloch
Stifter               Indehaver


Henrik Tang

Mikkel Bloch