Skip Navigation Links

Kronplatz - Italien

Velkommen til Kronplatz og Dolomiti Superski!

"De fire hurtige" argumenter for at vælge Kronplatz:

  • Dolomiti Superski omfatter, udover Kronplatz, kendte navne som f.eks. Canazei.
  • Børneland og Snowtubing Fun park direkte i Kronplatz.
  • Sydtyrols største snowpark.
  • Let tilgængeligt, med kun 30 km fra Brenner-motorvejen.

Et unikt skiområde, der byder på fra 1220 km pister og 460 liftsystemer! Oplev verdens bedste skiområde med Skitour.dk!

Skitour.dk byder på et lille men godt udvalg af kvalitets indkvartering i dejlige Kronplatz. Du har skiløbet lige udenfor døren og her bydes på et unikt og meget funktionelt skiløb med overtal af kabine- og stolelifte. I hele området ved Kronplatz er der faktisk kun 5 træklifte, så det er et meget ideelt skiområde. Mange af liftene er tillige udstyret med varme i sæderne. 

I Sydtyrol i "Pusterdalen" ligger Kronplatz, der siden starten af 1980’erne har været et yndet skirejsemål for danske skiløbere. Pusterdalen og det sydtyrolske område ligger mellem Zillertal-bjergene og Dolomitterne. De flotte og velpræparerede pister og den syd-tirolske charme betyder, at der er sikkerhed for en god og velfungerende skiferie i det italienske. Her tales både italiensk og tysk, da området er sydtirol, og man er meget beslægtet med Østrig.

I dag er Skitour.dk den primære danske rejsearrangør til Kronplatz. Vi bor i centrum af skiområdet i byen Reischach direkte ved hovedliften til hele skiområdet. Reischach ligger 3 km fra Pusterdalens største by Bruneck, der byder på et interessant handelsliv med hyggelige gågader og mange muligheder for god shopping, café besøg og køb af gode italienske is.

Du har gratis skibus til Bruneck når du rejser med Skitour.dk. Det giver dit gæstekort dig adgang til.

Skiløbet er fantastisk godt, og liftkortet inkluderer 6 dages skiløb til hele Dolomiti Superski. Det betyder, at du her fra Kronplatz har liftkort til de 1.220 km pister i Superski Dolomiti, der foruden Kronplatz omfatter kendte navne som Canazei, Arabba, Cortina d'Ampezzo, Alta Badia, Alba, Fassadalen, ARabba Marmolada gletcheren, Trevalli og mange andre fine skiområder som også indeholder det kendte Sella Ronda bjerg masiv.

Fra Kronplatz' 119 km skipister er det let at kommet til resten af Dolomiti Superski. Det gøres på ski fra Kronplatz og videre mod San Vigilio og Piculin. Herfra går der gratis skibus (meget kort tur) til Sompunt Sponata, hvor man så igen har lifte og skiløb i hele Superski Dolomiti og Sella Ronda.

Alternativt kan man let og ubesværet tage sin bil til f.eks. La Villa ved Alta Badia og derfra benytte skifaciliteterne. 

I Kronplatz findes alle muligheder for en aktiv skiferie – også når skiløbet er slut. Det store populære Cron4, som er et tropisk vandland med mange forskellige typer sauna, dampbad samt vandmassage, er yderst populært og er også inkluderet i flere af vores hotellers ophold. Her findes tillige langrendsområder, afterski, barer, skøjtebane og spændende restauranter.

Kronplatz er let tilgængeligt, idet der kun er 30 km fra Brennermotovejen til destinationen.

Snestatistik og snemeldinger:


 Hotel Olympia Fra kr. 7250,-

Hotel Olympia er Skitour.dk's hoved hotel i Kronplatz. Du bor på et dejligt 3-stjernet superior hotel med udsigt til hoveliften i Kronplatz. Hotellets service og kvalitet er 4-stjernet.

Hotellet ligger 50 meter fra Cron4, der består af forskellige svimmingpools

Skipiste400m
Lift400m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Morgenmad 
Halvpension 


 Hotel Prack Fra kr. 5850,-

Hotel Prack er et flot familiedrevet hotel af høj kvalitet, der er beliggende i 1.000 meters højde i Reischach. Her er meget kort til hovedliften, og du kan benytte hotellets egen skibus, der kører dig de ca. 800 meter til og fra hovedliften. Når du står p&ar

Skipiste200-800m
Lift800m
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Morgenmad 
Halvpension 


Skiområde

Antal pister i alt460 
Antal piste km1220km
Længste piste8000m
Højeste piste2275moh
Blå pister331km
Røde pister737km
Sorte pister152km
Off piste 
Langrend280km
Aftenski 
Liftkapacitet565000prs/t
Antal lifte460 
Antal kabinelifte82 
Antal stolelifte220 
Antal træk lifte146 
Rullebånd12 
Skileje 
Skiskole 
Børneskiskole 
Ski-børnehave 
Børneområde 
Fun/Snowpark 
Gletcher skiløb 
Skibus 

Aktiviteter

Kælkebakke 
Snow Tubing 
Sneskovandring 
Skøjtebane 
Svømmehal 
Sportscenter 

Byen

Afstand til DK1200km
Byens højde900m
Afterski 
Caféer 
Konditori 
Lounge 
Barer 
Restauranter 
Diskoteker 
Supermarked 
Pris 1/2 fadøl4,50
Pris pizza12
Pris 3 retter middag20

Rejsemål vurdering

Børn
Skiløbet
Byen
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off piste
Snowboard
Langrend
Afterski
Spisesteder