Skip Navigation Links

Levi - Finland 

Snescooter rejser til Lapland!

Vær venligst opmærksom på, at denne rejse er en rejse med dansk turleder. Rejsen er en kombination af en snescooter rejse med 2 dages snescooter safari og mulighed for at få en hel dag på ski.

Rejsen går endnu engang nord for polarcirklen i Finland. Vi rejser til det smukke Lapland ved skisportsstederne Levi og Ylläs. Her findes de store fjeldmassiver og den smukke tundra med langsomt voksende birketræer, gran og fyr.

Henrik Tang, der er turleder på rejsen, er en af de få udenlandske turledere, der må køre med sine egne grupper. Normalt skal der en lokal finsk guide med.

Det område, vi befinder os i, har sammenlagt ca. 880 km snescooterspor. Vi kommer naturligvis ikke til at køre på dem alle, men kører formodentlig ca. 100 til 120 km pr. dag afhængigt af vind og vejr, og hvordan gruppen fungerer sammen. Der er typisk ca. 8-14 deltagere på et hold. 

Skiferie i Finland

Grundlæggende inkluderes alt i rejsens pris, dvs. flyrejse, transfers, 4-stjernet hotel med halvpension, mulighed for adgang til spa og wellness, frokost på snescooterdagene, 2 dages snescooterleje inkl. benzinforbrug, alt i vintertøj/sikkerhedsudstyr og naturligvis dansk turleder. Tillige byder jeg nu på en ekstra aktivitetsdag, hvor du selv kan vælge blandt et stort udvalg af forskellige aktiviteter, f.eks. alpint skiløb, langrend, sneskovandring, hundeslæde safari, is-go-cart, isfiskeri, rally kørsel og meget meget mere.

Du får udleveret særdeles godt udstyr til brug under opholdet i Lapland. Du får snescooterdragt, handsker, vinterstøvler, sokker, hjelmhue, halstørklæde og styrthjelm med termovisir. Dette udstyr er udviklet til vinterbrug og fungerer rigtig godt - og er naturligvis inkluderet i prisen på snescooter dagene.

 

Hver dag køres nye spor, og rejsen foregår på den bedste tid af sæsonen - i marts, hvor vinteren er mild, og hvor det ikke sner som f.eks. i december og januar. Vi vil oftest opleve frostklare dage med 0 til 10 graders frost med sol og god sigt. Til tider kan der komme en snebyge, men det er jo også fantastisk i sig selv. Luften er tør i Finland, og derfor føler man ikke kulden som i Danmark, hvor der normalt er meget fugtigt, og det derfor føles koldere.

Vores indkvartering er et populært 4-stjernet hotel i Finlands største skisportssted Levi. Hotellet ligger dejligt op til det store bjerg Levitunturi og kun 50 meter til centrum af byen og 200 meter til de alpine skipister. Her er ophold i flotte enkelt- og dobbeltværelser. Alle værelser er veludstyrede og rummelige. Opholdet er inklusive stor morgenbuffet og 3 retters aftensmad eller buffet. Hotellet har en god bar og vinkælder. Her er også et motionscenter samt solarium. Vores hotel har Laplands største spa- og wellnesscenter, og der er naturligvis mulighed for adgang til dette mod seperat betaling på hotellet. Her bydes på inden- og udendørs whirlpools, forskellige typer varme og kolde bade både inde og ude, sauna og dampbade, bar og store motionsbassiner. 

Klik på "Læs mere" og se videos fra rejserne nederst på siden her. 

 Snescooter safari 5 dage - 7-11/3

4 stjernet snescooter safari!

Velkommen til min populære snescooterrejse til Finland - rejsen er på 5 dage, og der ligger en stor rejseoplevelse foran dig! 

Jeg begynder nu på min 18. sæson med snescooterrejser, og det er stadig

Skipiste200m
Lift200m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Halvpension 


 Hurtig snescooter tur 5 dage - 14-18/3

Velkommen til den friske snescooter safari 2018!

Velkommen til min populære snescooterrejse til Finland - der for 2018 er blevet udviklet til en ekstra rejse, der kaldes "den friske tur" i 2018. 

Rejsen er tilrettelagt

Skipiste200m
Lift200m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Halvpension 
Skiområde

Antal pister i alt43 
Antal piste km55km
Længste piste1,5m
Højeste piste605moh
Grønne pister1 stkkm
Blå pister18 stkkm
Røde pister22 stkkm
Sorte pister3 stkkm
Off piste 
Skiruterkm
Langrend240km
Aftenski 
Liftkapacitet27600prs/t
Antal lifte44 
Antal kabinelifte2 
Antal stolelifte1 
Antal træk lifte14 
Rullebånd4 
Skileje 
Skiskole 
Børneskiskole 
Ski-børnehave 
Børneområde 
Fun/Snowpark 
Skibus 

Aktiviteter

Kælkebakke 
Sneskovandring 
Svømmehal 
Sportscenter 

Byen

Byens højde200-550m
Afterski 
Caféer 
Lounge 
Barer 
Restauranter 
Diskoteker 
Supermarked 
Pris 1/2 fadøl5,5
Pris pizza12
Pris 3 retter middag25

Rejsemål vurdering

Børn
Skiløbet
Byen
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off piste
Snowboard
Langrend
Afterski
Spisesteder