Skip Navigation Links

Passo Tonale - Italien

Velkommen til Passo Tonale og det fine skiområde Adamello Ski!

"De fire hurtige" argumenter for at vælge Passo Tonale:

  • Et af de mest attraktive skisportssteder i de italienske alper.
  • Gode børneforhold og dansksproget børneskiskole.
  • Direkte adgang til skiløb på Italiens største gletcher.
  • Let tilgængeligt, da Brenner-motorvejen fører dig direkte mod Tonale.

Her er en let tilgængelig destination i Val di Sole med høj snesikkerhed pga. de store mængder sne, der kommer gennem sæsonen og den direkte adgang til italiens største gletcher "Presena".

Skiområdet her i Passo Tonale og Pontedilegno ligger op til 3.000 meters højde og direkte i det blide terræn, der skaber de bedste forhold for skiløberne; her er mulighed for skov-skiløb ved Pontedilegno og Temu og skiløb direkte på de åbne pister i Tonale og ved italiens største gletcher Presena. Selv for børn er det enkelt at orientere sig her, og til overflod ligger alle pister badet i sol det meste af dagen.

Lift efter lift ligger langs dalen og nedenfor dem ligger hotellerne således at det fra alle Skitour.dk's indkvarteringer er mulighed for at stå på ski fra døren - eller i det mindste nøjes med at tage en lift få meter fra indkvarteringen.

Pisterne er altid i top og de gode italienske pister lever op til den italienske tradition om at være særdeles velpræparerede hver dag! 

Gode børneforhold - mulighed for dansk børneskiskole.
Det seperate børneområde ligger centralt i området ved Tonale med legeredskaber, hoppeborg - og selvfølgelig egne lifte for børnene. Her er sågar de meget populære rullebånd der også er lavet som en glas tunnel, så børnene er i læ, når de står i liften. Der er skiskole og pasningsmulighed i børneområdet og destinationen tilbyder tillige dansk børneskiskole for børn fra 4 år. Skitour.dk er gerne behjælpelig med at booke skiskole.

I Tonale er også mulighed for privatundervisning med danske skilærer. Skitour.dk henviser gerne til vores partnere når du har bestilt din skiferie her. 

Se indkvarteringernes gode børnerabatter for børn op til og med 8 år!

Motorvejen gennem Brenner dalen fører dig direkte mod Tonale og hvis du hellere vil flyve til din skidestination, så er Bergamo den nærmeste og ligger ca. 120 km fra din destination. Hertil går der regelmæssige transfer busser.

Skitour.dk byder på et stort udvalg af indkvarteringsmuligheder, lige fra gode hoteller til pæne italienske lejligheder.

100 km pister, der byder på det hele - og masser af puddersne!
Skitour.dk's destination Passo Tonale ligger i Trentino-regionen i det nordlige Italien. Dalen vi er i, hedder Val di Sole - solens dal. Byen Tonale ligger i 1.883 meters højde og Pontedilegno i 1.250 meters højde. De to skisportsbyer er forbundet med en meget effektiv kabinelift og en dejlig varieret piste. Skiområdet er beliggende fra cirka 1.256 meter helt op til 3.069 meters højde.

Skiområdet kaldes Adamello Ski og ligger omkring de tre byer Passo del Tonale, Pontedilegno og Temu, som er forbundet. I alt giver det et skiområde på cirka 100 kilometer plus masser af offpiste km. Området fik allerede de første lifte i 1920'erne, men stedet henlå i tornerosesøvn i årtier, indtil der blev bygget nye og moderne liftsystemer i midten af 0'erne. Det har resulteret i et uovertruffent liftsystem med gondoler samt kabine- og stolelifte i udpræget grad og kun ganske få træk lifte. Til vinteren 2016 er der bygget 3 nye lifte, bl.a. den nye gondol, der fører dig op til Presana gletcheren i 3.000 meters højde. I Pontedilegno er der tillige bygget en ny 4 sæders stolelift ved Casola pisten.

Den ægte italienske charme finder man i Pontedilegno, hvor du bor centralt for skiløbet, og samtidig har adgang til en hyggelig italiensk provinsby. Tonale by oppe i passet er en aktiv skisportsby, der er skabt for den direkte adgang til skiløbet.

Over Pontedilegno strækker sig uendeligt lange boulevarder af fantastisk skiløb, og med Italiens største gletscher Presena skabes også den lange Paradiso piste på 11 km, der med garanti giver dig syre i benene. Pisten starter på toppen af gletscheren og fortsætter til bunden i Pontedilegno - ganske fantastisk! Den ligger omkranset af endnu flere, velpræparerede og spektakulære pister.

Snestatistik og snemeldinger:
 Hotel La Roccia Fra kr. 4350,-

Hotel La Roccia er et af Skitour.dk´s populæreste hoteller i Tonale. Det er smukt beliggende på et roligt sted med en fænomenal udsigt - panorama til den populære dal piste mod Pontedilegno og bjergene her ved Passo Tonale.

Hovedliften mellem Pontedile

Skipiste100m
Lift100m
Restaurant0m
Halvpension 


 Hotel Eden Fra kr. 4950,-

Velkommen til Skitour.dk's hotel i centrum af Passo Tonale. Hotel Eden ligger med dejlig udsigt til Pasaena bjergkæden i centrum af Tonale by.

Her bo du i et familiedrevet italiensk hotel, hvor der lægges vægt på en familiær og god sevice og dejlig hjem

Skipiste200m
Lift200m
Restaurant0m
Halvpension 


 Hotel Negritella Fra kr. 5250,-

Velkommen til et af Skitour.dk's hovedhoteller i Passo Tonale. Du bor i centrum af byen på et klassisk og veldrevet italiensk hotel af rigtig flot kvalitet. Alex driver hotellet med sin far og gør det særdeles godt. Hotellet har en flot ny wellness afdeling der er et helt k

Skipiste200m
Lift150m
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Halvpension 


 Appartments Top Fra kr. 3450,-

Skitour.dk's lejligheder ligger direkte ved pisten i Passo Tonale. Her er ski ind og ud! Appartments Top er placeret på den absolut mest solfyldte plet med en fantastisk panoramaudsigt ud over Passo Tonale. Her bor du på et feriecenter med rigtig gode faciliteter, tæt p&arin

Skipiste0m
Lift150m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant50m


 Appartments Serodine Fra kr. 3250,-

Skitour.dk's Appartments Serodine er bygget på en dejlig solfyldt plet med en fantastisk udsigt. Tæt på centrum af Passo Tonale og lige ved hoved-lifterne “Serodine” og “Cadì”. Du finder ikke lejligheder, der ligger mere centralt for skil&oslas

Skipiste0m
Lift0m
Wellness afdeling 
Restaurant0m


 Chalet Presanella Fra kr. 3000,-

I Passo Tonale har Skitour.dk fået en ny indkvartering, hvor vores gæster bor i meget kort afstand fra liften i Temú, der er en mindre by beliggende ved Pontedilegno. Her bor du i 1.150 meters højde og har direkte adgang fra hovedliften op bjerget S. Giulia i 1.906 meter

Skipiste0m
Lift0m
Restaurant0m


 Residence La Cascata Fra kr. 3250,-

I Passo Tonale tilbyder Skitour.dk Residence La Cascata, hvor du bor direkte ved hovedpisten og hovedliften i Pontedilegno. Her bor du i 1.250 meters højde og har direkte adgang til hovedliften 150 meter fra indkvarteringen. Du kan straks komme op i 2.120 meters højde på Pisga

Skipiste50m
Lift50m
Restaurant400m


Skiområde

Antal pister i alt41 
Antal piste km100km
Længste piste11000m
Højeste piste3069moh
Blå pister11km
Røde pister41km
Sorte pister12km
Off piste39km
Off piste 
Langrend26km
Aftenski 
Liftkapacitet44000prs/t
Antal lifte30 
Antal kabinelifte3 
Antal stolelifte21 
Antal træk lifte6 
Rullebånd2 
Skileje 
Skiskole 
Dansk børneskiskole 
Dansk skiskole privatundervisning 
Børneskiskole 
Ski-børnehave 
Børneområde 
Fun/Snowpark 
Gletcher skiløb 
Snekanoner100km
Skibus 

Aktiviteter

Kælkebakke 
Snow Tubing 
Sneskovandring 
Skøjtebane 
Svømmehal 

Byen

Afstand til DK1.300km
Byens højde1882m
Afterski 
Caféer 
Lounge 
Barer 
Restauranter 
Diskoteker 
Supermarked 
Pris 1/2 fadøl4,-
Pris pizza10,-
Pris 3 retter middag15,-

Rejsemål vurdering

Børn
Skiløbet
Byen
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off piste
Snowboard
Langrend
Afterski
Spisesteder