Skip Navigation Links

Willingen - TysklandVelkommen til Willingen – ny skidestination i kort afstand fra Danmark!

Skitour.dk byder velkommen til en ny ski destination 5 timers kørsel fra Danmark.

Willingen er beliggende i skøn natur med udstrakte skove og fem af de højeste bjerge i Sauerland. Willingen er en populær skisports by med sammenhængende piste i hele området, og som typisk byder på 100-110 skidage.

Skitour.dk har endnu et World cup rejsemål med Willingen, der byder på 20 skilifte og ca. 20 km pister. Hvert år afholdes World Cup i Skihop i Willingen. Skiområdet er de sidste to år moderniseret, og i dag fremstår Willingen med en flot ski infrastruktur, med velfungerende og hurtige skilifte, der forbinder skiområdet særdeles godt. Der er hurtige stolelifte til toppen og i de 2 fine skiskole områder er der naturligvis træk lifte men også meget lange rullebånd, som giver begyndere og uerfarne skiløbere et meget let tilgængeligt skiskole forløb.

Skiområdet i Willingen fungerer med moderne snekanon anlæg og sæsonen foregår normalt fra midten af december til april.

Skitour.dk byder på et godt og varieret indkvarterings tilbud. Vi har alle typer indkvartering og til den helt rigtige pris.

Willingen er tillige en del af det store ”Wintersport Arena Sauerland” med et meget moderne kunstsne anlæg, 98 lifte og 65 km pister. Nye og hurtige stolelifte ved alle centrale steder i skisystemet. Hele dette skiområde har du adgang til, når du har 3 dages liftkort eller mere hos Skitour.dk.

Willingen er en aktiv skisportsby med et godt handelsliv, særdeles gode muligheder for hygge, shopping og afterski. Willingen har en fin og langstrakt hovedgade med butikker, caféer, konditorier, barer og afterski, og her er alt, hvad et skihjerte begærer.

Her tilbydes også det populære ”Mein Card” der giver dig fri adgang til ca. 70 seværdigheder og aktiviteter, f.eks. det store Lagune vandland og den fine skøjtebane. Se Skitour.dk’s indkvarteringer for nærmere informationer om muligheden for "Mein Card".

I løbet af sæsonen har vi gæster på forlængede weekends eller midtuge ophold i Willingen. I skolernes vinterferie er det naturligvis meget attraktivt at tage hertil på ugeophold, idet rejsetiden er kort og overskuelig og prisen helt rigtig.

Skitour.dk gør din rejse let og overskuelig til Willingen. Vælg fra 4 dages rejse (3 nætter) og op til en uge. Du vælger selv dit antal liftkortdage.

Skiområdet i Sauerland er det nærmeste og største skiområde fra Danmark. Det er tilmed det mest snesikre skiområde i Nordrhein-Westfalen.

Skiområderne i Sauerland er meget benyttet for både nybegyndere og øvede, og familier nyder især forholdene, da der er super gode tilbud til børn, herunder rigtigt gode skiskoler og aktiviteter i sneen.

Der er bygget et stort nyt stoleliftsystem som kombineres med et ny skiskole område ved Ritzhagen. I den kommende sæson er der planer om at bygge endnu et nyt og hurtigt liftsystem som gør det lettere at komme mellem Sonnenliften og Köhlerhagen. Snesikkerheden er blevet endnu større, idet større områder er udstyret med kunstsneanlæg.

Vær venligst opmærksom på, at skiområde angivelsen til højre er for Wintersport Arena Sauerland. Når du vælger 3 dages liftkort eller mere er hele Wintersport Arena Sauerland inkluderet når du køber din rejse hos Skitour.dk! Wellness Hotel Bürgerstuben Fra kr. 2250,-

Wellness Hotel Bürgerstuben er Skitour.dk's hovedhotel i Willingen. Det har den helt rigtige placering og imødekommer enhver danskers ferieønsker; kort afstand til skiområdet, rigtig dejlige faciliteter og direkte adgang til byens mange tilbud. Og frem for alt en rigt

Skipiste400m
Lift400m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Morgenmad 


 Hotel Elegant Fra kr. 2000,-

Hotel Elegant er vores flotte morgenmads hotel i centrum af Willingen. Et meget velindrettet hotel, hvor du har adgang til hyggelige opholdsrum, en rigtig god morgenmadsbuffet og så er du i centrum af byen. Du bor i en sidegade til hovedgaden, så der er ingen trafikstøj men du

Skipiste600m
Lift600m
Wellness afdeling 
Restaurant50m
Morgenmad 


 Hotel Sauerland Stern Fra kr. 2050,-

Velkommen til det største og flotteste hotel i Willingen. Hotel Sauerland Stern er et flot og moderne 4-stjernet hotel af eksklusiv klasse direkte ved skiløbet i Willingen. 

Vær opmærksom på, at her tilbydes ophold fra 3 dage dvs. 2 overnatninge

Skipiste300m
Lift300m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Morgenmad 


 Landkomfort Hotel Elsenmann Fra kr. 2350,-

Landkomfort Hotel Elsenmann er et flot 3-stjernet hotel tæt ved hovedliften i Willingen. Dette er den nærmeste indkvartering til hovedliften, og du kan således gå derover til fods, idet der er ca. 250 meter dertil. Dvs. også samme fine afstand til skileje og skiskole

Skipiste250m
Lift250m
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Morgenmad 


 Hotel zur alten Post Fra kr. 2100,-

Hotel zur alten Post er et pænt og traditionsrigt hotel med nye og moderne værelser, der alle blev moderniseret i 2013. Familien Meier driver det traditionsrige hotel, der har en rig historie helt tilbage til 1898, hvor bygningen blev brugt til post-fordelings hus inden det sidenhen b

Skipiste600m
Lift600m
Restaurant0m
Morgenmad 


 Appartments Karnappen Fra kr. 1650,-

Skitour.dk har 8 lejligheder i 2 bygninger ved siden af hinanden. Disse lejligheder er af forskellig størrelse fra 2 til 6 personer. Her kan også kombineres, således at f.eks. 2 familier på 8 personer kan disponere over et helt hus med 2-3 ferielejligheder.

Lejl

Skipiste600m
Lift600m
Restaurant0m


Skiområde

Antal pister i alt98 
Antal piste km65km
Længste piste2000m
Højeste piste842moh
Blå pister23km
Røde pister36km
Sorte pister6km
Off pistekm
LangrendCa. 500km
Aftenski 
Antal lifte75 
Antal kabinelifte1 
Antal stolelifte45 
Antal træk lifte26 
Rullebånd3 
Skileje 
Skiskole 
Børneskiskole 
Ski-børnehave 
Børneområde 
Fun/Snowpark 
Snekanoner45km
Skibus 

Aktiviteter

Kælkebakke 
Snow Tubing 
Sneskovandring 
Skøjtebane 
Svømmehal 
Sportscenter 
Bowlingcenter 

Byen

Afstand til DK500km
Byens højde550m
Afterski 
Caféer 
Konditori 
Barer 
Restauranter 
Diskoteker 
Supermarked 
Pris 1/2 fadøl3,5
Pris pizza12
Pris 3 retter middag20

Rejsemål vurdering

Børn
Skiløbet
Byen
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off piste
Snowboard
Langrend
Afterski
Spisesteder