Skip Navigation Links

Willingen - Tyskland

Velkommen til Willingen – i kort afstand fra Danmark!

"De fire hurtige" argumenter for at vælge Willingen:

  • Topmoderne gondol- og stolelifte.
  • Fremragende kapacitet med masser af p-pladser og liftkapacitet.
  • Perfekt til børnefamilier.
  • Kun ca. 5 timer/500 km fra Danmark.

Willingen er beliggende i skøn natur med udstrakte skove og fem af de højeste bjerge i Sauerland her direkte ved skisportsbyen. Willingen er en populær skisports by med sammenhængende piste i hele området, og som typisk byder på 100-110 skidage.

Skitour.dk har endnu et World cup rejsemål med Willingen, der byder på 20 skilifte og ca. 20 km pister.

Willingen byder på den længste piste i hele Sauerland, - med 2 km pisteforløb.
Skiområderne er fra 560 til 830 meter over havets overflade.
8-sædes gondol bane ved hovedliften Ettelsberg. 1400 meter lang lift.
6-stoles lift ved Ritzhagen. 800 meter lang lift.
I tillæg hertil 14 ekstra lifte, der både er træklifte og rullebånd.
I Willingen er der 7 piste til aftenskiløb.
1.600 gratis parkeringspladser direkte ved liften.

Hvert år afholdes World Cup i Skihop i Willingen. Skiområdet er de sidste tre år moderniseret, og i dag fremstår Willingen med en flot ski infrastruktur, med velfungerende og hurtige skilifte, og med forbindelse mellem de enkelte områder her i Willingen. Der er hurtige stolelifte til toppen og i de 2 fine skiskole områder er der naturligvis træk lifte men også meget lange rullebånd, som giver begyndere og uerfarne skiløbere et meget let tilgængeligt skiskole forløb.

Skiområdet i Willingen fungerer med moderne snekanon anlæg og sæsonen foregår normalt fra midten af december til april.

Skitour.dk byder på et godt og varieret indkvarterings tilbud. Vi har alle typer indkvartering og til den helt rigtige pris.

Willingen er tillige en del af det store ”Wintersport Arena Sauerland” med et meget moderne kunstsne anlæg, 98 lifte og 65 km pister. Nye og hurtige stolelifte ved alle centrale steder i skisystemet. Hele dette skiområde har du adgang til, når du køber din ferie med 3 dages liftkort eller mere hos Skitour.dk.

Willingen er en aktiv skisportsby med et godt handelsliv, særdeles gode muligheder for hygge, shopping og afterski. Willingen har en fin og langstrakt hovedgade med butikker, caféer, konditorier, barer og afterski, og her er alt, hvad et skihjerte begærer.

Her tilbydes også det populære ”Mein Card” der giver dig fri adgang til ca. 70 seværdigheder og aktiviteter, f.eks. det store Lagune vandland og den fine skøjtebane. Se Skitour.dk’s indkvarteringer for nærmere informationer om muligheden for "Mein Card".

Skitour.dk gør din rejse let og overskuelig til Willingen. Vælg fra 3 dages rejse (2 nætter) og op til en uge. Du vælger selv dit antal liftkortdage.

Skiområdet i Sauerland er det nærmeste og største skiområde fra Danmark. Det er tilmed det mest snesikre skiområde i Nordrhein-Westfalen.

Skiområderne i Sauerland er meget benyttet for både nybegyndere og øvede, og familier nyder især forholdene, da der er super gode tilbud til børn, herunder rigtigt gode skiskoler og aktiviteter i sneen.

Der er bygget et stort nyt stoleliftsystem som kombineres med et ny skiskole område ved Ritzhagen. Til den kommende sæson er der bygget endnu et nyt og hurtigt liftsystem som gør det lettere at komme mellem Sonnenliften og Köhlerhagen. Snesikkerheden er blevet endnu større, idet et større område nu er udstyret med kunstsneanlæg.

Vær venligst opmærksom på, at skiområde angivelsen til højre er for Wintersport Arena Sauerland. Når du vælger 3 dages liftkort eller mere er hele Wintersport Arena Sauerland inkluderet hos Skitour.dk! Wellness Hotel Bürgerstuben Fra kr. 2350,-

Wellness Hotel Bürgerstuben er Skitour.dk's hovedhotel i Willingen. Det har den helt rigtige placering og imødekommer enhver danskers ferieønsker; kort afstand til skiområdet, rigtig dejlige faciliteter og direkte adgang til byens mange tilbud. Og frem for alt en rigt

Skipiste400m
Lift400m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Morgenmad 
Halvpension 


 Hotel Elegant Fra kr. 1950,-

Hotel Elegant er vores flotte morgenmads hotel i centrum af Willingen. Et meget velindrettet hotel, hvor du har adgang til hyggelige opholdsrum, en rigtig god morgenmadsbuffet og så er du i centrum af byen. Du bor i en sidegade til hovedgaden, så der er ingen trafikstøj men du

Skipiste600m
Lift600m
Wellness afdeling 
Restaurant50m
Morgenmad 


 Hotel Sauerland Stern Fra kr. 2050,-

Velkommen til det største og flotteste hotel i Willingen. Hotel Sauerland Stern er et  moderne 4-stjernet hotel af eksklusiv klasse direkte ved skiløbet i Willingen. 

Vær opmærksom på, at her tilbydes på prislisten ophold fra 3 dage d

Skipiste300m
Lift300m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Morgenmad 


Skiområde

Antal pister i alt98 
Antal piste km65km
Længste piste2000m
Højeste piste842moh
Blå pister23km
Røde pister36km
Sorte pister6km
Off pistekm
LangrendCa. 500km
Aftenski 
Antal lifte75 
Antal kabinelifte1 
Antal stolelifte45 
Antal træk lifte26 
Rullebånd3 
Skileje 
Skiskole 
Børneskiskole 
Ski-børnehave 
Børneområde 
Fun/Snowpark 
Snekanoner45km
Skibus 

Aktiviteter

Kælkebakke 
Snow Tubing 
Sneskovandring 
Skøjtebane 
Svømmehal 
Sportscenter 
Bowlingcenter 

Byen

Afstand til DK500km
Byens højde550m
Afterski 
Caféer 
Konditori 
Barer 
Restauranter 
Diskoteker 
Supermarked 
Pris 1/2 fadøl3,5
Pris pizza12
Pris 3 retter middag20

Rejsemål vurdering

Børn
Skiløbet
Byen
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off piste
Snowboard
Langrend
Afterski
Spisesteder