Skip Navigation Links

Dansk sproget børneskiskole - Winterberg - TysklandDansk sproget børne skiskole i Winterberg.
Skitour.dk har i Winterberg udviklet undervisning med danske skilærere på børneskiskolen.

Skiskolen befinder sig centralt i skiområdet i Winterberg. Her er direkte adgang til gode parkeringsforhold, restaurant og afterskisted. Du kan naturligvis også booke skileje gennem Skitour.dk, således at det afhentes her ved skiskolen.

Skiskolen er den eneste skiskole i Sauerland, der er certificeret med den højeste udmærkelse - 5 stjerner. Skiskolen er naturligvis certificeret af det tyske skiskoleforbund og det tyske skilærerforbund.

Skiskolen byder på et skiskoleområde, der for børnenes vedkommende er indrettet med et fint indhegnet skiområde med et 30 meter langt rullebånd, forskellige lege- og øveredskaber samt telt og frokoststed.

Den dansksprogede skiskole er udviklet til børnenes undervisning som udgangspunkt i aldersgruppen 4 til 11 år. I børneskiskolen vil der typisk være 1 dansksproget skilærer pr. ca. 8-10 børn og dertil evt. en ekstra medhjælpende skilærer, der ikke nødvendigvis taler dansk.

Gruppekursus:
Undervisningen foregår 3 timer pr. dag fra kl. 10.00 til 11.30 og igen fra kl. 12.30 til 14.00.
Undervisning på foregår på alpin ski. Deltagerne medbringer ski og har eget liftkort.
Undervisning for voksne (12 år og ældre) opdeles i alpin ski og snowboard.

Definition af børn og voksne i gruppe undervisning:
Børn på skiskole gælder fra 4 til 11 år. Disse kan deltage i den dansksprogede børneskiskole.

Hvis børnene udvikler sig hurtigt, og den/de efterfølgende skiskoledage ikke behøver være i børneskiområdet, men kan komme på skipisterne med en skilærer, så vil børnene stå på ski med en skilærer, der evt. ikke taler dansk (tysk og/eller engelsk talende). Når der køres skiskole på pisterne/i skisystemet er der i mindre grad brug for sproglig kommunikation, idet øvelserne består i gentagelse som skilæreren viser.

Børn defineres i forhold til deres motoriske evner. Hvis et 4-årigt barn ikke fungerer motorisk på ski kan skilæreren ikke undervise barnet, og så vil skiskolen (gennem Skitour.dk) betale kursus gebyret tilbage (fratrukket nedenstående annulleringsgebyr). Denne vurdering er udelukkende skiskolens vurdering (ikke forældrenes eller Skitour.dk's). Voksne defineres i aldersgruppen 12 til 99 år. Voksne får oftest undervisning på tysk eller engelsk. Det betyder tillige, at børn, der er 12 år eller ældre ikke er i samme skiskole som deres yngre søskende, og står på ski i skiområdet og ikke i børneski-skole-området.

Der kan tillige være mulighed for at øvede skiløbere (såvel voksne som børn) kan få privat undervisning af dansksproget skilærer, men som udgangspunkt forventer vi, at voksne forstår engelsk eller tysk. 

Kursus indeling:
Alle kursus indeles i begynder og øvet. Kursister indeles efter deres eget udsagn om erfaring. Øvede børn er normalt ikke i børneskiområdet, men kan komme på skipisterne med en skilærer. I dette tilfælde vil børnene stå på ski med en skilærer, der evt. ikke taler dansk (tysk og/eller engelsk talende). Når der køres skiskole på pisterne/i skisystemet er der i mindre grad brug for sproglig kommunikation, idet øvelserne består i gentagelse som skilæreren viser. Hvis der evt. er problemer i forhold til dette, så vil skiskolen hjælpe med at finde en løsning på disse efterfølgende skiskoledage.

Ved kursus start kan skilærerne flytte kursister til et andet kursus, hvis skilæren vurderer at kursisten ikke egner sig til det ønskede kursus. Skitour.dk eller skiskolen kan ikke love, at søskende kommer på samme hold, hvis de er på forskelligt ski niveau.

Læs mere ved at klikke på fanen SKISKOLE her til højre. 

Vær venligst opmærksom på børne- og ungdoms rabatter på liftkort, der skal fratrækkes den angivne pris i prislisten.

Rabat på liftkort for børn ved standard grundpris 2 dage Skiliftkarussel Winterberg:

Det inkluderede 2 dages liftkort giver børnerabat, som du får hos Skitour.dk, uanset at du vælger flere dages liftkort iht. ovenstående priser.
Du kan således trække denne pris fra børn iht. prisangivelsen i indkvarteringens prisliste:

Rabat liftkort børn 0-5 år ved 2 dage Skiliftkarussel Winterberg kr. 300,-
Rabat liftkort børn 6-15 år ved 2 dage Skiliftkarussel Winterberg kr. 100,-

Tilkøb pr. ekstra liftkortdag:
Ekstra liftkortdag til Skicard Sauerland 0-5 år kr. 50,-
Ekstra liftkortdag til Skicard Sauerland 6-15 år kr.150,-
Ekstra liftkortdag til Skicard Sauerland 16-99 år kr. 200,-

Lokal turistskat: Turistskat € 2,50 pr. nat/person over 15 år betales direkte på indkvarteringen.Bestilling ikke aktivRejsemål vurdering

Børn
Skiløbet
Byen
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off piste
Snowboard
Langrend
Afterski
Spisesteder