Skip Navigation Links

Dorint Feriehuse direkte ved skiløb - Winterberg - Tyskland
Dorint feriehus: 
Skitse af 2-4 personers feriehus/lejlighed.: 


Skitse af 4-6 personers feriehus.: 


Skitse af 5-7 personers feriehus.: 


Fra legelandet.: 
Indkørsel til Dorint feriehuse: 


Receptions området ved Dorint: 


Dorint feriehuse: 
Udsigt til Dorint feriehuse: 


Dorint Feriehuse: 


Soveværelse i feriehus: 


Stue/opholdsrum i 4 personers feriehus: 


Dorint svimming pool: 


Dorint wellness: 


Legerum ved Dorint: 


Dorint legerum: 


Dorint legerum: 


Dorint sportscenter: 


Dorint sportcenter: 
Indkørsel til Dorint: 
Dorint Feriehuse: 


Dorint svimming pool: 


Opholdsrum 4 personers feriehus: Velkommen til vores dejlige Dorint feriehuse, der er beliggende direkte ved skiområdet Postwiesen i Neuastenberg. Her er feriehuse af god tysk kvalitet for 2 til 5 personer.
Feriehusene er gode og funktionelle og indrettet praktisk med soverum til alle rejsende. 

Der er et stort udbud af aktiviteter ved feriehusene lige fra dejlig svimming pool med wellness faciliteter (sauna, dampbad og trænings center) til stor aktivitets- og sportshal, børnecenter, indendørs gocart-bane og naturligvis et dejligt børnevenligt skiområde direkte udenfor døren, der byder på 16 forskellige pister. 

Pisterne ligger lige udenfor feriehus-området. Her er naturligvis også kælkebakker med lift samt skiskole og skiudlejning, - alt i meget kort afstand fra dit feriehus. Flere gange om ugen er der lys på pisterne om aftenen!

Dorint feriehusene er en 4-stjernet indkvartering af høj kvalitet. Alle feriehuse er beliggende i et samlet feriehus område.

2 personers lejligheder/feriehuse: 21 velindrettede lejligheder i feriehuse med en meget fin størrelse af ca. 52 m2. Husene er bygget som tvilling-huse. Alle lejligheder har et stort opholdsrum/stue med sofa, lænestol, sofabord og spisekrog og køkken, sove-værelse med dobbeltseng, fladskærms-tv med satellit, fransk køkken med udstyr og service (køleskab, komfur med 2 kogeplader, vask, kaffemaskine og el-keddel). Bad og toilet. Balkon eller terrasse.

Indkvarteringen er beliggende enten i hoteldelen som ferielejligheder eller i klyngen af feriehuse som små sammenhængende feriehuse med lejligheder. Her er fri adgang til svimming-pool, sauna, dampbad og fitness-rum. Fri adgang til wi-fi. Lejlighederne er udstyret med sengetøj og håndklæder. Slutrengøring er inkluderet.

4 personers feriehus: 16 flotte feriehuse i god kvalitet med 68 m2. 2 værelser med 2 senge eller dobbeltseng på 1. sal i feriehuset. Stort opholdsrum med sofa, lænestol, fladskærms-tv med satellit, fint køkken sammenbygget med opholdsrummet. I køkkenet er der det nødvendige udstyr og service samt opvaskemaskine. Her er tillige ovn. Tillige bad og toilet på 1. sal og et ekstra toilet i stue etagen. Balkon eller terrasse. Her er fri adgang til svimming-pool, sauna, dampbad og fitness-rum. Fri adgang til wi-fi. Lejlighederne er udstyret med sengetøj og håndklæder. Feriehusene er bygget i bindingsværksstil med dejlig udsigt til natur og skiområde. Slutrengøring er inkluderet.

5 personers feriehus: Flotte feriehuse i praktisk indretning med ca. 80 m2. 2 sove-værelser med 2 senge eller dobbeltseng samt et enkeltværelse, dvs. 3 soverum beliggende på 1. sal. Stort opholdsrum med sofa, lænestole, fladskærms-tv med satellit, fint køkken sammenbygget med opholdsrummet, der også har en sidde/spisekrog. I køkkenet er der det nødvendige udstyr og service samt opvaskemaskine. Her tillige ovn. Bad og toilet på 1. sal og et ekstra toilet i stue etagen. Balkon eller terrasse. Her er fri adgang til svimming-pool, sauna, dampbad og fitness-rum. Fri adgang til wi-fi. Lejlighederne er udstyret med sengetøj og håndklæder. Feriehusene er bygget i bindingsværksstil med dejlig udsigt til natur og skiområde. Slutrengøring er inkluderet.

I alle lejligheder og feriehuse kan der medbringes en baby 0-3 år udover det tilladte antal personer. Prisen herfor er kr. 650,- uanset opholdslængde. 

Ved ophold i alle lejligheder og feriehuse er der naturligvis inkluderet fri adgang til svimmingpool, sauna og dampbad såvel som fitnessrum. Alle Dorint feriehusenes yderligere faciliteter kan naturligvis også benyttes. Hvis man booker flere indkvarteringer samtidig, vil vi gøre vores bedste for at man bor tæt ved hinanden. 

Der er gode muligheder for indkøb i Neuastenberg, hvor I bor eller i Winterberg by, der kun ligger 4 km væk. I Neuastenberg og Winterberg er der også gode restauranter med forskellige menu-tilbud. Dorint byder på forskellige spisemuligheder, bl.a. Restaurant Prince Richard, Pubben "Dorfschanke", Bistroen "Kart Fun" og Hotel Dorint's bar, der er placeret tæt ved feriehusene.

Der er naturligvis gratis skibus fra Neuastenberg til Winterbergs skiområde og by. Nærmeste pister i Winterberg er ca. 2,5 km fra Neuastenberg.

Jul og Nytår: Jul og Nytår kan gerne bookes hos Dorint, men perioderne er faste og gældende som følgende:

7 dage 6 nætter:
Jul: 22. til 28. December. 
Nytår: 28. December til 2. Januar.

Minimum 3 nætter uanset periode. Perioderne for Jul og Nytår kan ikke overlappes. 

 

Vær venligst opmærksom på børne- og ungdoms rabatter på liftkort, der skal fratrækkes den angivne pris i prislisten.

Rabat på liftkort for børn ved standard grundpris 2 dage Skiliftkarussel Winterberg:

Det inkluderede 2 dages liftkort giver børnerabat, som du får hos Skitour.dk, uanset at du vælger flere dages liftkort iht. ovenstående priser.
Du kan således trække denne pris fra børn iht. prisangivelsen i indkvarteringens prisliste:

Rabat liftkort børn 0-5 år ved 2 dage Skiliftkarussel Winterberg kr. 300,-
Rabat liftkort børn 6-15 år ved 2 dage Skiliftkarussel Winterberg kr. 100,-

Tilkøb pr. ekstra liftkortdag:
Ekstra liftkortdag til Skicard Sauerland 0-5 år kr. 50,-
Ekstra liftkortdag til Skicard Sauerland 6-15 år kr.150,-
Ekstra liftkortdag til Skicard Sauerland 16-99 år kr. 200,-

Lokal turistskat: Turistskat € 2,50 pr. nat/person over 15 år betales direkte på indkvarteringen.


Prisen indkluderer:

Pris pr. person i det angivne feriehus. 4 dages ophold. 3 nætter. Inkl. håndklæder og sengelinned, vand og varmeforbrug samt slutrengøring. Fri adgang ti Dorints svimming pool, sauna, whirlpool, fitnesrum samt sportshal og legeanlæg. 2 dages liftkort til Liftkarussel Winterberg (Ved Dorint kræver skiområdet "Postwiesen" et 3 dages liftkort, så vi anbefaler at der mindst tilkøbes en ekstra liftkortdag). Fri ankomstdato.

1 baby kan medbringes udover det tilladte antal personer i lejlighederne/feriehuset. Pris for baby er kr. 650,- uanset opholdets længde.

Husk evt. at tilvælge ekstra overnatninger iht. prislisten, hvis du ønsker mere end de 4 dage/3 nætter, der er inkluderet i prisen.

Lokal turistskat: Turistskat € 2,50 pr. nat/person over 15 år betales direkte på indkvarteringen.

NB: Børnerabat liftkort: Husk at fratrække ovenstående rabat på liftkort for at beregne den korrekte børnepris. Børnerabatten fratrækkes den angivne pris i prislisten. 

Skiløb i hele Sauerland - Skicard Sauerland: Ved køb af ekstra liftkortdag udover de 2 dage, der er inkluderet til Skiliftkarussel Winterberg, giver Skitour.dk dig adgang til alle skiområder i hele Sauerland. Dette liftkort hedder Skicard Sauerland og er beskrevet her på siden.


Vælg antal personer og type indkvartering
Type Uge 52Uge 01Uge 02Uge 03Uge 04Uge 05Uge 06Uge 07
5 personers feriehus ved 4 personerVoksen36503650245024502450245024502450
5 personers feriehus ved 4 personerBarn 0 - 16 år36503650245024502450245024502450

Type Uge 08Uge 09Uge 10Uge 11Uge 12Uge 13
5 personers feriehus ved 4 personerVoksen245024502450255024502350
5 personers feriehus ved 4 personerBarn 0 - 16 år245024502450255024502350


Tillæg

Tillæg baby (0-3 år) udover tilladt antal personer650
Tillæg ekstra nat pr. person550
Babyseng inkl. sengelinned (indenfor tilladt antal personer)Gratis


Rabatter

Rabat liftkort børn 0 - 5 år ved 2 dage Skiliftkarussel Winterberg300
Rabat liftkort børn 6 - 15 år ved 2 dage Skiliftkarussel Winterberg100Afstande

Skipiste50m
Lift50m
Skibus100m
Skileje100m
Skiskole100m
Centrum0m
Købmand200m
Restaurant0m

Faciliteter

Bar 
Lounge 
Solterrasse 
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Sauna 
Dampbad 
Kurbehandling 
Jacuzzi 

Indkvartering

Reception 
Reception taler tysk 
Reception taler engelsk 
Antal værelser/lejligheder70 
Antal etager2 
Byggeår/renoveret2010 
Internet adgang 
Parkering 
Ingen forplejning 
Hund tilladt 
Pris hund/nat u. foder €8 
TV med sattelit/kabel 
Radio 
Skirum 
Støvle tørrer 
2 pers. lejlighed 
3 pers. lejlighed 
4 pers. lejlighed 
5 pers. lejlighed 
Håndklæder inkl. 
Sengelinned inkl. 
Slutrengøring inkl. 
2 personers feriehus  
3 personers feriehus  
4 personers feriehus  
5 personers feriehus  

Rejsemål vurdering

Børn
Skiløbet
Byen
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off piste
Snowboard
Langrend
Afterski
Spisesteder