Skip Navigation Links

Grupper.

Vi laver også rejser for grupper! Det kan være firmaer, klubber, foreninger og familier. Giv os jeres ønsker og vi skal opfylde dem! 

For firmaer er der mulighed for at tilrettelægge kursus-aktiviteter på alle rejser, således at der kan planlægges en rejse med et fagligt indhold.

Ski-grupper
Vi tilbyder tillige gruppe-skirejser til alle skirejsemål i Europa. Vi kan planlægge rejserne inkl. kursusfaciliteter, skiskole, skileje, transport fra Danmark i fly eller luksusbus, hotelbus, vip-bus og evt. tog. Mulighed for at få dansk turleder med på rejsen.

Skitour.dk's søsterselskab Rejser& har stor erfaring i at lave gruppe- og specialrejser. Her er lidt idéer og forslag til jeres næste grupperejse. Giv os gerne jeres ønsker og behov, og vi gør vores bedste for at imødekomme jeres krav, både kvalitets- og prismæssigt. Vi tilbyder alle rejseformer og rejser med og uden turleder.

Grupper er normalt ved minimum 20 rejsende.

Du kan læse om følgende typer rejseforslag nedenfor:
Motorcykel grupper
Snescooter grupper
Offroad grupper
Ski grupper
Go-cart grupper
Stock-car grupper
Tema- og fag-grupper

Kontakt os på tlf. 28262266 eller mail: info@rejserog.dk

Motorcykel grupper
Foruden vores mange motorcykelrejser, som du finder på www.motour.dk, har vi lavet flere forskellige specialproducerede grupperejser, bla. rundrejse til Norge ved de norske fjorde og fjelde, til Østrig og Gardasøen, til Nordfrankrig og Alsace og til Spanien, USA, Canada og de Baltiske lande. Vi har lavet en del specialrejser til de tidligere østeuropæiske lande. 

Snescooter grupper
Fordelen ved at tage på snescooter rejse er at, man kan nøjes med et bil-kørekort. Der er dansk turleder med på rejsen og du får en rejseoplevelse i sneen udover det sædvanlige. Rejser& tilbyder snescooter grupperejser til Finland. Se mere på www.snescooterrejser.dk.

Idéforslag for snescooter grupper:

• 4 dages rejse med fly til Lapland i Finland med 2 dages snescooter kørsel
• 4-8 dages rejse med fly til Lapland for 20-70 deltagere
• 3-6 dages rejse til Lapland i Finland med olympiske vinterlege og snescooter kørsel

Offroad grupper
Motour.dk tilbyder rejser på lejede offroad motorcykler til Portugal og Marokko. Der benyttes udelukkende nye og velholdte KTM motorcykler, der er bygget til offroad kørsel. Der tilbydes flyrejse, transfers, fuld forplejning, leje af motorcykler, benzinforbrug, fuldt sikkerhedsudstyr og lokale guider. Mulighed for erfaren dansk offroad-turleder med på hele rejsen.

Vi kan tilbyde rejser med 3-8 dages offroad kørsel. Der er gode muligheder for virksomhedsbesøg og kursusaktiviteter. Rejsedeltagerne skal være erfarne motorcyklister og have mc-kørekort. En gruppe på 12 deles op i 2 grupper på 6 i hver, hvor man kan køre efter erfaringsniveau.

Go cart grupper
Motour.dk tilbyder rejser for grupper til nogle af de store go-cart tracks i Europa. Vi tilbyder for øjeblikket følgende:

Nordtyskland: Rejse til Ralf Schumackers go-cart bane i Nordtyskland. Rejse inkl. 1 eller flere dages kørsel på banen og det antal hotelovernatninger gruppen har lyst til. Der er mulighed for kørsel på udendørs eller indendørs bane. Der er mulighed for at tilknytte virksomhedsbesøg eller andre aktuelle besøg, f.eks. besøg på VW Autohof og kørsel i en ny VW Tuareg på rally-bane.

Holland: Rejse til en eller flere af hollands største go-cart baner. Vi benytter en af Hollands bedste baner, der ejes af en europamester i Speed Cart. Banen er indendørs og rigtig hurtig. Maskinerne er ekstra hurtige og gruppen kan selv bestemme længden på sin turnering eller sit race. Rejse inkl. 2 eller flere overnatninger. Der er gode muligheder for virksomhedsbesøg eller kursusaktiviteter.

Stock-car grupper
Vi tilbyder rejse til Sverige med mulighed for at prøve at køre stock-car. Der tilbydes undervisning samt kørsel og race på lukket autoriseret bane. Rejsen indeholder typisk 3 dages rejse med 2 overnatninger eller mere. Der kan tilbydes forskellige faglige aktiviteter, f.eks. kursusfaciliteter, virksomhedsbesøg eller andet. Mulighed for team-aktiviteter ved race banen. Rejse med kørsel i bus eller i egen bil.

Tema- og fag-grupper
Rejser& tilbyder at tilrettelægge jeres grupperejse efter jeres faglige eller tematiske ønsker. Giv os jeres geografiske ønsker sammen med ønsker om transport og overnatning. Vi planlægger også rejsen efter jeres behov for virksomhedsbesøg, kulturelle oplevelser, kursusfaciliteter etc.

Ingen opgave er for stor - og ingen for lille!