Skip Navigation Links

Rejseforsikring.

Iht. Lov om Pakkerejser er det rejsebureauets pligt at informere kunden om mulighed for køb af rejseforsikring. Derfor henvises her til denne side, hvor der er information og vejledning omkring valg af rejseforsikring.

Link til direkte bestilling af rejseforsikring hos Europæiske


NB: Vær venligst opmærksom på at det gule sygesikringsbevis efter august 2014 ikke gælder i udlandet. Der gives idag mulighed for at benytte det blå EU sygesikringskort, der kan erhverves gennem Borgerservice. Vi gør venligst opmærksom på, at det blå EU sygesikringsbevis kun dækker som borgerne i det land, du rejser til er dækket. Det er i mange tilfælde ikke tilstrækkeligt, og bestemt ikke på niveau med det, der tilbydes i det danske sundhedsvæsen.

Derfor anbefaler Skitour.dk altid at tegne en rejseforsikring ved alle typer udlandsrejser.

Mange af vore gæster har gennem sit eget private forsikringsselskab fået tilbudt rejseforsikring til favorabel pris. Der er store og grundlæggende forskelle på rejsedækningerne gennem et traditionelt forsikringsselskab og gennem en rejseforsikringsspecialist som f.eks. Europæiske Rejseforsikring som vi arbejder med.

Følgende forhold viser sig ofte ikke at være dækket hos det private forsikringsselskab (men er dækket hos Europæiske Rejseforsikring):

• Bagage (10.000 DKK) dækker bl.a. simpelt tyveri og omkostninger til selvrisiko. Derudover er der ingen sumbegrænsning på elektronik
• Selvrisiko på lejet køretøj (10.000 DKK)
• Billetter, pas og kreditkort (2.500 DKK)
• Worldrescue
• Ansvarsforsikring dækker, som noget helt unikt, skader på lejet feriebolig/hotel

Det er blot fem ud af mange forskelle, hvor husstandsforsikringerne har en begrænset eller slet ingen dækning.

Link til direkte bestilling af rejseforsikring hos Europæiske

Generelt om rejseforsikring.
Når du køber en rejse hos Skitour.dk vil du sammen med bekræftelsen modtage informationer omkring muligheden for at tegne afbestillings- og rejseforsikring.

Skitour.dk samarbejder med Europæiske Rejseforsikring i forbindelse med rejseforsikring. Erfaringen med gæster og sygdomstilfælde på rejserne gennem mange år har vist sig, at Europæiske har den bedste service, når uheldet er ude. Og det er her, det er vigtigst at forsikringen dækker og at opbakningen fra forsikringsselskabet er der!

Her er et kort uddrag af pris og indhold i en rejseforsikring:

En god forsikring giver tryghed
Det er en god ide, at du forsikrer dig, inden du rejser - både i Europa og resten af verden. Det er rart at vide, at du er dækket og får hjælp, hvis du bliver syg, kommer ud for en ulykke eller f.eks. mister din bagage.

Skal du rejse inden for Europa eller i hele Verdenen?
Rejseforsikringen dækker f.eks. i følgende situationer:

Hvis du bliver syg og skal hjemtransporteres, kan du ikke få en rejseledsager med på hjemtransporten, men må tage turen alene. Europæiske kalder dækningen – Sygeledsagelse.
Hvis du bliver hospitalsindlagt, er der ikke nogen, som betaler for at et familiemedlem eller ven kan komme ud og besøge dig på hospitalet. Vi kalder dækningen – Tilkaldelse.
Hvis et familiemedlem eller pårørende bliver livstruende syg, mens du er på ferie. Du skal selv betale, hvis du vælger at rejse hjem med det samme. Vi kalder dækningen – Hjemkaldelse.
Er din bagage forsinket, får du ingen erstatning for køb, du er nødsaget til at gøre, indtil din bagage dukker op igen. Vi kalder dækningen – Bagageforsinkelse.
Bliver du syg på din ferie, får du ingen erstatning for de dage, du ikke kan holde ferie pga. akut sygdom, en brækket arme eller et ben. Vi kalder dækningen – Ødelagt ferie.
Kommer du til at ødelægge en ting eller gøre skade på en person, skal du selv betale for skaden. Vi kalder dækningen – Privatansvar.

Hvis du er på erhvervsrejse skal du tegne en erhvervsrejseforsikring.

Her er kort info om priser:
Du kan tegne en individuel forsikring, der dækker for den rejse du er på, eller du kan vælge en årsrejseforsikring, der dækker dig på alle rejser i løbet af ét år. Generellt siger vi, at hvis du får mere end 7 rejsedage på en rejse på et år, så kan det bedst svare sig at tegne en årsrejseforsikring.

Rejseforsikringerne giver mulighed for, at man til sin ferie-rejseforsikring kan tilvælge ulykkes-, bagage og ski-dækning. Du kan tillige vælge en dækning, der kun tilsvarer det gamle "gule sygesikringsbevis" eller en basis dækning eller en plus dækning.

Hvis du vælger en årsrejseforsikring, skal du naturligvis tænke på, hvad du og evt. resten af familiens skal på af typer ferier i løbet af året, og der anbefaler vi at man overvejer ski tillægget. Der kan også altid vælges bagage- og ulykkestillæg/-dækning. Den anbefaler vi altid!

Hvis du rejser i erhvervsøjemed, dækker en rejseforsikring ikke - der skal tegnes en erhvervsrejseforsikring. Skitour.dk er gerne behjælpelig med dette.

Link til direkte bestilling af rejseforsikring hos Europæiske

Europæiskes Alarmcentral, Euro-Alarm, har åbent 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Tlf. 70109030.