Skip Navigation Links

Velkommen hos Skitour.dk!

Hvorfor Skitour.dk?

  • Mere end 30 års erfaring med skirejser.
  • Ærlig, kompetent og ligefrem rådgivning.
  • 100% dansk ejet.
  • Stiftet i 2006 og har alle år haft en solid økonomi.
  • Medlem af Rejsegarantifonden. Dermed er du også sikret økonomisk, hvis hotel eller resort går konkurs, hvilket du ikke er, hvis du bestiller udenom Skitour.dk.
  • Tilknyttet Rejseankenævnet, så i tilfælde af uenighed mellem kunde og Skitour.dk, så skal Skitour.dk følge Rejseankenævnets afgørelse, hvilket et hotel eller resort ikke skal, hvis du har bestilt udenom Skitour.dk.

Skitour.dk drives efter devisen, at man altid skal være ordentlig og troværdi i de ting, man har med at gøre.

Dette afspejles i vores rejser; vi er detaljerede og tør stå ved det, som vi lover.
Her er ingen store armbevægelser, men sund fornuft og ansvarlig omhu = jeres sikkerhed for en god ferie.
Se evt. mere om hvem vi er under fanen Hvem er vi?

Skiferien er for mange familier den vigtigste ferie på året, idet alle har et fælles mål med rejsen; en aktiv ferieoplevelse på et skønt vinter rejsemål med gode sneforhold. Det er målet for os, at udvikle vores rejsemål til at imødekomme disse ønsker. Som I ser her på Skitour.dk, kender vi alle destinationer og har et indgående kendskab til alle rejsemål, ligesom vi har besøgt alle indkvarteringer. Derfor er der f.eks. også i stor grad brugt billeder, som vi selv har taget, når vi har besøgt destinationerne og indkvarteringsstederne.

Alle rejser I finder hos Skitour.dk er kør-selv rejser, hvor I bor godt og har et godt og varieret skiløb umiddelbart udenfor døren!

I vil her på hjemmesiden også finde udtalelser på gæstebogen og skriftlige rejseberetninger fra gæster, der har været på mange af vores rejsemål. Vi er af den opfattelse, at det giver jer en god indsigt i, hvad vores virksomhed står for, og hvorfor I med sindsro kan vælge en rejse, som vi arrangerer.

Se også mere her:
Facebook: Skitour.dk
Instagram: Skitourdk

Hvis I er i tvivl eller har spørgsmål, så er I velkommen til at kontakte os.

Velkommen til Skitour.dk’s hvide verden – skirejser for alle!


Med venlig hilsen

Henrik Tang           Mikkel Bloch
Stifter                    Indehaver