Skip Navigation Links

Beregn pris.

 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du regner prisen ud skal du endelig ringe til os på tlf. 70602939.

Her får du en forklaring på mit website og priser:

Mit skiwebsite er pt. i en udviklingsfase, der gør, at jeg arbejder på at få lavet et helt nyt og lettere tilgængeligt skiwebsite. Det nye www.skitour.dk får et nyt design og frem for alt overskuelighed og funktionalitet. Der skal laves en "prisberegner" som gør, at du kan klikke dig frem til nøjagtig din pris, inden du booker - uden at du skal kunne overskue en prisliste.

I denne overgangsfase fra det "gamle" website til det nye er der en periode, hvor de enkelte destinationer og indkvarteringer udvikles og forbedres. 

Det betyder, at du sidder og ser på en ældre prisliste og derved også ældre priser. Derfor forstår jeg godt, hvis du syntes det er svært at overskue prislisten, rabatter og tillæg. Derfor skal du endelig bare ringe til mig, så jeg kan regne den helt rigtige pris ud til dig. Jeg er ikke længere væk end et opkald på tlf. 28262266. Så kan du samtidig få besvaret eventuelle andre spørgsmål.

En forklaring på, hvorledes prislisterne er lavet, og hvordan du regner prisen ud:

Når man ser på forskellige rejsewebsites vil man hurtigt finde ud af, at man skal udregne priserne på forskellig måde, og det kan naturligvis forvirre lidt. I dag kan du på de fleste websites selv klikke dig frem til din rejsepris. Det kan du også på mit kommende skiwebsite, der er under produktion.

Indtil da vil jeg kort forklare, hvorledes du selv beregner prisen på Skitour.dk's rejser:

1. Prisskemaet finder du ved hver indkvartering ved at klikke på indkvarteringsnavnet under destinationen. Ved indkvarteringen ruller du ned på siden, læser om indkvarteringen, og kommer til en hvid ramme. Her finder du alle prisinformationer, tillæg og rabatter.

2. Lige under prisoversigten angivet med uger står angivet, hvad prisen på nøjagtig denne rejser inkluderer, f.eks. "Pris pr. person i delt dobbeltværelse" eller "Pris pr. person i den angivne type lejlighed". I værelser er der altid 2 fuldt betalende idet prisen er pr. person i delt dobbeltværelse, og i lejligheder og feriehuse betales pr. person som er angivet ud for den enkelte type, uanset om der er tale om børn eller voksne.

Som du ser, er alle priser altid pr. person!

Samtidig skal du læse hvor lang tid opholdet er, så du ikke er i tvivl om dette. I Østrig og Italien er det oftest 8 dage, dvs. ophold fra lørdag til lørdag. Der sælges dog også kortere ophold i Østrig, f.eks. forlængede weekender. Disse kan forlænges med tillægsdage iht. angivelsen i den enkelte prisliste.

I Tyskland er der normalt 3 eller 4 dages ophold, og du kan selv - ud fra tillægspriserne i prisskemaet - forlænge dit ophold i forhold til det antal dage, du ønsker på rejsen.

3. Hvis du skal have flere liftkortdage på din rejse, skal du tillægge disse iht. tillægsprisen i prisskemaet.

4. Hvis du har børn med på rejsen, er der ofte en børnerabat på indkvartering i hotel og på liftkort. Denne rabat skal trækkes fra den grundlæggende personpris. Så man regner først prisen ud for alle personer uanset alder, og tillægger f.eks. ekstra liftkortdage pr. person. Herefter trækker man børnerabatter fra. Nogle indkvarteringspresentationer har en desideret børnepris ift. forskellige børnealdre. Denne bruges således pr. barn. 

NB: Der gives kun børne rabatter/børne priser på indkvartering, hvis der er 2 fuldt betalende i værelset. Hvis der er 1 voksen og 2 børn vil der således kun gives indkvarterings rabat til et barn. Hvis man ønsker 2 værelser ved siden af hinanden, så er der ingen børnerabat på indkvarteringen. 

Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at ringe til Skitour.dk på 28262266 og få hjælp til beregningen. Ring venligst i stedet for at sende mails, for på denne måde sker der ingen misforståelser!


Eksempel på pris beregning: NB: DETTE ER KUN ET EKSEMPEL - FOR AT FORKLARE HVORLEDES MAN REGNER PRISEN UD. DET ER IKKE ET PRISTILBUD!!!


Eksempel på beregning af 5 dages (4 nætters) ophold på Hotel Nuhnetal i Winterberg. 1 familie på 2 voksne og 2 børn på 5 og 8 år. 4 dages liftkort. Ophold i et 4-sengs værelse.:

Kr. 2.550,- pr. pers. v. 3 nætter med 2 dg. liftkort som grundpris x 2 voksne = 5.100,-
Kr. 570,- pr. voksen for ekstra nat x 2 personer = 1.140,-
Kr. 950,- pr. barn 0-6 år v. 3 nætter med 2 dg. liftkort som grundpris = 950,-
Kr. 125,- pr. barn 0-6 år for ekstra nat = 125,-
Kr. 1.450,- pr. barn 7-13 år v. 3 nætter med 2 dg. liftkort som grundpris = 1.450,-
Kr. 275,- pr. barn 7-13 år for ekstra nat = 275,-
Kr. 250,- rabat pr. barn 0-5 år v. 2 dg. liftkort = - 250,-
Kr. 250,- rabat pr. barn 6-15 år v. 2 dg. liftkort = - 110,-
Kr. 150,- pr. voksen for ekstra liftkortdag x 2 dage ekstra liftkort x 2 personer = 600,-
Kr. 25,- pr. barn 0-5 år for ekstra liftkortdag x 2 dage ekstra liftkort x 1 person = 50,-
Kr. 125,- pr. barn 0-5 år for ekstra liftkortdag x 2 dage ekstra liftkort x 1 person = 250,-

I alt kr. 9.580,-


Eksempel på beregning af ophold i Landal Feriehus, 5 dage 4 nætter. Ophold mandag til fredag. 1 familie på 2 voksne og 2 børn på 5 og 8 år. 4 dages liftkort.:

Kr. 2.050,- pr. pers. v. 4 nætter med 2 dg. liftkort som grundpris x 4 personer = 8.200,-
Kr. 150,- pr. person for ekstra liftkortdag x 2 dage ekstra liftkort voksen = 600,-
Kr. 25,- pr. person for ekstra liftkortdag x 2 dage ekstra liftkort barn 5 år = 50,-
Kr. 125,- pr. person for ekstra liftkortdag x 2 dage ekstra liftkort barn 8 år = 250,-
I alt = 9.100,-


Det er forholdsvis let og enkelt og gøres altid på samme måde, når prisen regnes ud. Det er dog ikke altid vi som brugere af et website har tid til det.

Med venlig hilsen

Hernrik Tang
Skitour.dk