Skip Navigation Links

Winterberg - Tyskland
"Ferienwelt Winterberg": 
"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 
"Ferienwelt Winterberg": 
"Ferienwelt Winterberg": 
"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 


"Ferienwelt Winterberg": 

Velkommen til Winterberg - 5 timer fra Danmark!

"De fire hurtige" argumenter for at vælge Winterberg:

  • Dansksproget børneskiskole.
  • Perfekt til børnefamilier.
  • Et af de største og mest moderne kunst-sne-anlæg.
  • Kun ca. 5 timer/500 km fra Danmark.

Skitour.dk byder velkommen til vores 13. ski-sæson i det velfungerende skiområde Winterberg i Sauerland. Winterberg har udviklet sig meget gennem disse år og fortsætter igen denne vinter med spændende nyheder.

Hvorfor bestille Winterberg via Skitour.dk?
- Ingen har mere erfaring med Winterberg end os.
- Adgang til dansksproget børneskiskole.
- Mulighed for at hente skiudstyr dagen før fra kl. 17, uden ekstra beregning.
- Medlem af Rejsegarantifonden og Rejseankenævnet.

Winterberg er en god og let tilgængelig destination. Der er kort afstand fra Danmark til Winterberg og Skitour.dk byder på et varieret og godt indkvarterings tilbud. Vi har alle typer indkvarteringer og størstedelen af hoteller og lejligheder ligger ved eller i meget kort afstand fra skipisterne.

Winterberg byder på et velfungerende skiområde med et meget moderne kunst sne anlæg, der dækker alle pister i Winterberg. Hvert år udvides med nye lifte, forbedrede pister og bedre logistik i skiområdet. 

Til vinteren 2019 blev der bygget endnu en kunstig sø med ekstra meget vand til snekanon- anlægget, så der er virkelig også fokus på bæredygtighed.

Løbende udbygges der med nye og ekstra lifter, rullebånd, nye spisesteder osv. Så de i forvejen gode område bliver hele tiden endnu bedre. 

Her er også udvidet i skiskoleområdet, således der for de øvede er bedre plads til at være på pisten.

Winterberg er også et World Cup område, idet der hvert år afvikles afdelinger af Bob og kælke World Cup'en.

I dag dækkes 100% af pistene i Winterberg af et godt kunstsneanlæg. Her er to store vandreservoirer med vand til sneproduktion. For at gøre anlægget endnu bedre til at producere kunstsne, er der tillige bygget et stort kølehus, hvor al vand til snekanoner køles ned inden det bringes til snekanonerne, og derved giver et meget bedre grundlag for at producere sne - hurtigt og effektivt.

Generelt har Winterberg et af de største og mest moderne kunstsne-anlæg, hvor de samtidig fokuserer på bæredygtighed, f.eks. igennem på vandreservoirerne til naturlig opsamling.

Her er 30 pister og 35 km alpint skiløb. Nye og hurtige stolelifte ved alle centrale steder i skisystemet.

I løbet af sæsonen har vi mange gæster på forlængede weekendes eller midtuge ophold i Winterberg. I skolernes vinterferie er det naturligvis meget attraktivt at tage hertil på ugeophold, idet rejsetiden er kort og overskuelig og prisen helt rigtig.

Skitour.dk gør din rejse let og overskuelig til Winterberg. Vælg fra 4 dages rejse (3 nætter) eller det antal dage du har lyst til! Du vælger selv dit antal liftkortdage når du bestiller og kan forlænge rejsen iht. præsentationen på websitet.

Winterberg er tillige en del af det store ”Wintersport Arena Sauerland”, der dækker alle skiområder i Sauerland. Winterberg ligger i bjergområdet Sauerland.

Her er i hele Skicard Sauerlands område i alt 98 lifte og 65 km pister. Når du vælger 3 dages liftkort eller mere, er hele dette område automatisk inkluderet i rejsen hos Skitour.dk! Foruden de 30 km pister, der findes i Winterberg finder du de resterende 35 km pister 3 til 25 km afstand fra Winterberg by. 

Skiområderne i Sauerland er meget benyttet for både nybegyndere og øvede, og familier nyder især forholdene, da der er super gode tilbud til børn, herunder rigtigt gode skiskoler og aktiviteter i sneen, f.eks. store kælkebakker, den store bob bane og snow tubing. Her er tillige mulighed for at vælge DANSK-sproget børne skiskole, arrangeret af Skitour.dk.

Skitour.dk tilbyder et flot og varieret udvalg af indkvarteringssteder i Winterberg. Lige fra dejlige centralt beliggende hoteller med fuld service og forplejning til nye og moderne feriehuse i skandinavisk kvalitet, hyggelige lejligheder i centrum af byen og privat pension af god kvalitet i Winterberg og de omkringliggende byer.

Vi har selv tjekket alle vore indkvarteringer, og kvaliteten er god, uanset hvad man vælger. Den tyske service og gæstfrihed er uovertruffen og maden er veltillavet og rigelig!

Ophold fra 4 til 8 dage i Winterberg.
Skitour.dk tilbyder korte rejser til Winterberg. For det første er der kun ca. 500 km til Winterberg fra grænsen. For det andet er der fin mulighed for korte ferieophold med 4 dage (3 overnatninger) og mulighed for 2-4 dage på ski. Vores priser starter fra kr. 1.550,- for 4 dages rejse og 2 dages liftkort i en fin og velholdt lejlighed.

Alle rejser er som udgangspunkt gældende for 4 dage (3 nætter), og der er frit valg af ankomstdato i de enkelte uger. Alle priser er gældende pr. person i delt dobbeltværelse eller lejlighed inkl. 2 dages liftkort.

Et godt tip er at rejse fra søndag til midt på ugen, for da bliver pisterne ikke benyttet så meget som i weekenden.

Skiskole med dansksproget børneskiskole:
I Winterberg har Skitour.dk et nært samarbejde med den bedste og mest aktive skiskole i området. Skiskolen byder på dygtige skilærer og et dejligt børneski-område med rullebånd og alt, hvad der behøves. Skiskolen er certificeret med den højeste udmærkelse og er godkendt og medlem af tysk skiforbund. 

Vi tilbyder i samarbejde med skiskolen dansksproget børneskiskole. Ved bestilling af rejsen kan du tilmelde dine børn til denne skiskole, og derved får de undervisning på dansk.

Læs mere om skiskolen under fanen skiskole.

Skileje. Bestil skiudstyr når du køber rejsen.
Når du bestiller din skiferie hos Skitour.dk kan du tillige booke dit skiudstyr, så bestilling og betaling er håndteret på forhånd. Når du bestiller dit skiudstyr gennem Skitour.dk kan hente dit udstyr eftermiddagen inden du skal bruge det.

Læs mere om skiudlejning under fanen skileje.

Skitour.dk's skiudlejning har 7 udlejningsbutikker i Winterberg.

Vær venligst opmærksom på, at skiområde angivelsen i listen her er for Wintersport Arena Sauerland.

Snestatistik og snemeldinger:
 Hotel Nuhnetal Fra kr. 2650,-

Skitour.dk's hovedhotel i centrum af Winterberg er beliggende på en rolig villavej - kun 400 meter fra skiløbet og 100 meter fra centrum af Winterberg. Her fra hotellet er der meget kort til et hyggeligt bymiljø med gode indkøbsmuligheder, caféer, konditorier

Skipiste400m
Lift400m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Morgenmad 
Halvpension 


 Hotel Winterberg direkte ved skiløb Fra kr. 2150,-

Det 3-stjernede Hotel Winterberg ligger i gå afstand fra Winterberg by og direkte ved pisten.

Ved Hotel Winterbergs parkeringsplads er Bremberg liften og ved at bruge den, er du direte i et velfungerende og sammenhængende pistesystem, der dækker hele skiområ

Skipiste150m
Lift150m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Morgenmad 
Halvpension 


 Landal Feriehuse direkte ved skiløb Fra kr. 2155,-

Velkommen til vores flotte feriehuse direkte ved pisten i Winterberg! Her tilbyder vi ophold i moderne velindrettede feriehuse med plads fra 4 til 16 personer direkte ved pisten!

OBS! Vores priser ved Landal er inklusiv bl.a. sengelinned og turistskat, så på

Skipiste0m
Lift0m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0-2000m


 Hapimag ferielejligheder m. pool Fra kr. 1550,-

Hapimag feriecentret er et moderne feriecenter af høj kvalitet. Meget veldrevet feriecenter beliggende ved indkørslen til Winterberg by med skøn udsigt over byen og ganske kort til skiløbet. 

Her findes alt, hvad en skiløber har behov fo

Skipiste1500m
Lift1500m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Morgenmadja - tilkøb 
Halvpensionja - tilkøb 


 Lejligheder m. pool i centrum af Winterberg Fra kr. 1850,-

Centralt placeret lejligheder i Winterberg by!

Der er generelt et meget lille udbud af lejligheder i Winterberg. Derfor er det en fornøjelse at kunne præsentere vores lejligheder, der er beliggende i centrum af byen med kort afstand til skiløbet og gode facilite

Skipiste300-600m
Lift300-600m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant100-300m


 Chalet Lejligheder m. pool i centrum af Winterberg Fra kr. 1850,-

Moderne og flotte chalet lejligheder centralt placeret i Winterberg by! Her er der tale om moderne indrettet lejligheder af høj standard og med brug af de bedste materialer. Der er tænkt på design, praktisk indretning og høj kvalitet.

Lejlighederne er beli

Skipiste400-600m
Lift400-600m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant100m


 4 værelses chalet lejlighed m. pool i centrum af Winterberg Fra kr. 2250,-

Winterberg by centrum har Skitour.dk fået en ny chalet lejlighed. Lejligheden er 140 m2 stor og har 4 værelser, dvs. der er 3 soveværelser og en stor stue/opholdsrum samt køkken. Her er tillige 2 badeværelser. Lejligheden har plads til 6 personer i 3 soverum. Hvis I

Skipiste400-600m
Lift400-600m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0-300m


 Pension Rosenweg Fra kr. 1950,-

Vores gode Pension Rosenweg er beliggende i centrum af den lille hyggelige by Züschen, der også har sit eget skiområde med 7 forskellige piste, kælkebakke og snekanoner, som er inkluderet i dit liftkort, når du har valgt 3 dages liftkort. 

Pension

Skipiste800-6000m
Lift800-6000m
Restaurant100m
Morgenmad 


 Appartments Rosenweg Fra kr. 1550,-

Appartments Rosenweg er beliggende samme sted som vores gode Pension Rosenweg, dvs. i centrum af den lille hyggelige by Züschen, der også har sit eget skiområde med 7 piste, kælkebakke og snekanoner, som er inkluderet i dit liftkort, når du har valgt 3 dages liftkort.

Skipiste800-6000m
Lift800-6000m
Restaurant100m


 Dorint Feriehuse direkte ved skiløb Fra kr. 2150,-

Velkommen til vores dejlige Dorint feriehuse, der er beliggende direkte ved skiområdet Postwiesen i Neuastenberg. Her er feriehuse af god tysk kvalitet for 2 til 5 personer.
Feriehusene er gode og funktionelle og indrettet praktisk med soverum til alle rejsende. 

Skipiste50m
Lift50m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0m


 Job i sneen??

Vi søger medarbejdere til Winterberg!

Skitour.dk har hvert år 4-5 danske medarbejdere ansat på vores skiskole i Winterberg, Tyskland. Det er typisk unge mennesker, der gerne vil have et job med skiløb hver dag og en dejlig vinter.

HerSkiområde

Antal pister i alt98 
Antal piste km65km
Længste piste2000m
Højeste piste842moh
Grønne pisterkm
Blå pister23km
Røde pister36km
Sorte pister6km
Off pistekm
Langrend500km
Aftenski 
Antal lifte75 
Antal kabinelifte1 
Antal stolelifte45 
Antal træk lifte26 
Rullebånd3 
Skileje 
Skiskole 
Dansk børneskiskole 
Dansk skiskole privatundervisning 
Børneskiskole 
Ski-børnehave 
Børneområde 
Fun/Snowpark 
Snekanoner45km
Skibus 

Aktiviteter

Kælkebakke 
Snow Tubing 
Sneskovandring 
Skøjtebane 
Svømmehal 
Sportscenter 
Bowlingcenter 

Byen

Afstand til DK500km
Byens højde550m
Afterski 
Caféer 
Konditori 
Lounge 
Barer 
Restauranter 
Diskoteker 
Supermarked 
Pris 1/2 fadøl4,5
Pris pizza10
Pris 3 retter middag16

Rejsemål vurdering

Børn
Skiløbet
Byen
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off piste
Snowboard
Langrend
Afterski
Spisesteder