SKISKOLE - uden ophold!

Dansksproget børneskiskole i Winterberg.

Denne side er KUN til kunder, der IKKE også bestiller ophold/hotel/indkvartering ved Skitour.dk.

Har I bestilt ophold eller også ønsker at bestille ophold ved Skitour.dk, så bestiller I skiskole ved at klikke nedenfor:
***Skiskole, inklusiv ophold/hotel/feriecenter/lejlighed*** 

Ønsker I KUN at bestille skiskole ved Skitour.dk, og selv sørger for ophold, så læs blot videre nedenfor.

Pladserne på dansksproget børneskiskole er fortrinsvis til gæster, der også bestiller, eller har bestilt, ophold, dvs. en samlet pakkerejse ved Skitour.dk.

Vi tilbyder dog også pladser til gæster, der ikke har bestilt ophold ved os, men så tillægges der et gebyr på kr. 200,- pr. deltager.

I nogle uger, f.eks. i uge 7 kan vi først bekræfte pladser ca. 5-14 dage før første ønsket skiskoledag. Dette er for at sikre, at vi har pladser til de gæster, der også bestiller ophold ved os.

Bestilling foregår online, via Bestil/Beregn-knappen ovenfor.
Her kan man se, om pladserne kan bekræftes med det samme.

Kan pladserne ikke bekræftes med det samme, så kan I sende en mail til info@skitour.dk 
Når der så, ca. 5-14 dage før 1. skiskoledag, åbnes op for evt. salg af restpladser, så sender vi en mail til jer, og så kan evt. restpladser bookes efter først til mølle-princippet.

Bestiller I også ophold ved os, så vil I naturligvis kunne bestille skiskole med det samme, og være sikret jeres pladser, når vi bekræfter bookingen for ophold, skileje, skiskole osv.
Her booker I blot skiskole sammen med jeres bestilling af ophold, skileje osv. 
Når I har købt ophold hos Skitour.dk, så skal I heller ikke betale gebyr.


Gæstebog

- Bo - 23/3-2019. Rejste i marts 2019
Vi tager altid til Østrig i uge 7, og så tager vi altid en 3-dages tur til Winterberg i marts. Winterberg er ikke Østrig, men prisen er også noget helt andet, og perfekt til en ekstra skitur.
- Anette - 17/3-2019. Rejste i marts 2019
Er virkelig overrasket over, at der ligger så fint et skiområde så tæt på Danmark. Utroligt men dejligt at det ikke er gået op for flere danskere.
- Jesper - 10/3-2019. Rejste i februar 2019
Har været i Norge og Østrig masser af gange, så var noget skeptisk. Men det er perfekt til familietur eller nogle ekstra dages skiferie.
- Ruth - 1/3-2019. Rejste i februar 2019
Vi tog hele familien med, og det hele klappede perfekt. Den danske skiskole til børnebørnene, det dejlige feriehus på Landal. Tak fordi I gjorde min fødselsdag perfekt.
- Henrik - 27/2-2019. Rejste i februar 2019
Tak for en dejlig skiferie i Winterberg. Jeg kan anbefale jer, og skal vi på ski næste år, står Winterberg øverst på ønskelisten grundet afstanden fra DK. Stedet er oplagt til mindre børn, som er på ski de første 2-4 gange. Det er billigere end Norge – særligt bespisningen. Sneen og vejret var rigtig optimal.
- Marie - 25/2-2019. Rejste i februar 2019
Vi har været i Norge flere gange, men var klar til at prøve noget nyt. Og vi blev ikke skuffede, og så var det dejligt, at der aldrig var en kold vind, som vi ofte har oplevet i Norge.
- Sebastian - 25/2-2019. Rejste i februar 2019
Liftkort og skileje afhentes lige ved siden af hinanden og lige ved hovedliften. Det er nemt!
- Anton - 25/2-2019. Rejste i februar 2019
Vi havde lånt skiudstyr af nogle venner derhjemme, men mine støvler klemte. Skitour hjalp os derfor med at leje dernede, og det fungerede bare. Også da mine nye støvler klemte, så fik jeg dem bare byttet uden brok.
- Charlotte - 25/2-2018. Rejste i februar 2018
Vil bare lige sige, at vi havde en helt fantastisk ferie. Dejligt sted og super service alle steder. Det hele forløb uden problemer og vi blev mødt med smil og godt humør. Dejligt hotel og fin skiskole. Rigtig god begynderoplevelse, der gav blod på tanden for mere for os alle tre.
Fakta om SKISKOLE - uden ophold!
Faciliteter
Favorit-indkvarteringNej
LoungeNej
DampbadNej
SolterrasseNej
JacuzziNej
Wellness afdelingNej
Live musikNej
BarNej
SaunaNej
Infrarød kabineNej
Svimming PoolNej
KurbehandlingNej
Indkvartering
>