Italien - Kronplatz

◽Dolomiti Superski omfatter, udover Kronplatz, kendte navne som f.eks. Canazei
◽Børneland og Snowtubing Funpark direkte i Kronplatz◽Sydtirols største snowpark
◽Let at komme til, kun 30 km fra Brenner-motorvejen


Dine ekstra-fordele ved at rejse med Skitour.dk til Kronplatz:
◽Du får rabat på bl.a. skileje
◽Vores priser er inklusiv 6 dages liftkort
◽Du får alle penge retur, hvis rejser frarådes


Et unikt skiområde, der byder på 1220 km pister og 460 liftsystemer! Oplev verdens bedste skiområde med Skitour.dk!

Skitour.dk byder på et lille men godt udvalg af kvalitets-indkvartering i dejlige Kronplatz.

Du har skiløbet lige udenfor døren og her bydes på et unikt og meget funktionelt skiløb med overtal af kabine- og stolelifte.

I hele området ved Kronplatz er der faktisk kun 5 træklifte, så det er et meget ideelt skiområde. Mange af liftene er tillige udstyret med varme i sæderne.

I Sydtyrol i "Pusterdalen" ligger Kronplatz, der siden starten af 1980’erne har været et yndet skirejsemål for danske skiløbere. Pusterdalen og det sydtyrolske område ligger mellem Zillertal-bjergene og Dolomitterne. De flotte og velpræparerede pister og den syd-tirolske charme betyder, at der er sikkerhed for en god og velfungerende skiferie i det italienske. Her tales både italiensk og tysk, da området er sydtirol, og man er meget beslægtet med Østrig.

Skiskole i Kronplatz
Skiudlejning i Kronplatz
Skiområdet i Kronplatz
Hoteller i Kronplatz
PISTEKORT, KRONPLATZ (Plan de Corones)
PISTEKORT, HELE DOLOMITI SUPERSKI
SE VIDEOER FRA KRONPLATZ & DOLOMITI SUPERSKI


I dag er Skitour.dk den primære danske rejsearrangør til Kronplatz. Vi bor i centrum af skiområdet i byen Reischach direkte ved hovedliften til hele skiområdet. Reischach ligger 3 km fra Pusterdalens største by Bruneck, der byder på et interessant handelsliv med hyggelige gågader og mange muligheder for god shopping, café besøg og køb af gode italienske is.

Du har gratis skibus til Bruneck når du rejser med Skitour.dk. Det giver dit gæstekort dig adgang til.

Skiløbet er fantastisk godt, og liftkortet inkluderer 6 dages skiløb til hele Dolomiti Superski. Det betyder, at du her fra Kronplatz har liftkort til de 1.220 km pister i Superski Dolomiti, der foruden Kronplatz omfatter kendte navne som Canazei, Arabba, Cortina d'Ampezzo, Alta Badia, Alba, Fassadalen, ARabba Marmolada gletcheren, Trevalli og mange andre fine skiområder som også indeholder det kendte Sella Ronda bjerg masiv.

Fra Kronplatz' 119 km skipister er det let at kommet til resten af Dolomiti Superski. Det gøres på ski fra Kronplatz og videre mod San Vigilio og Piculin. Herfra går der gratis skibus (meget kort tur) til Sompunt Sponata, hvor man så igen har lifte og skiløb i hele Superski Dolomiti og Sella Ronda.

Alternativt kan man let og ubesværet tage sin bil til f.eks. La Villa ved Alta Badia og derfra benytte skifaciliteterne.

I Kronplatz findes alle muligheder for en aktiv skiferie – også når skiløbet er slut. Det store populære Cron4, som er et tropisk vandland med mange forskellige typer sauna, dampbad samt vandmassage, er yderst populært og er også inkluderet i flere af vores hotellers ophold. Her findes tillige langrendsområder, afterski, barer, skøjtebane og spændende restauranter.

Kronplatz er let tilgængeligt, idet der kun er 30 km fra Brenner-motorvejen til destinationen.


Gæstebog

- Rikke - 22/2-2023. Rejste i februar 2023

Det er bare det vildeste område. Bare ferien var i 2 uger.


- Per - 20/2-2023. Rejste i februar 2023

Hold op det er stort! Tror ikke jeg prøvede den samme piste to gange. Det var fedt!


Snestatistik og snemeldinger fra Skisport.dk: