Italien - Passo Tonale

◽Et af de mest attraktive skisportssteder i de italienske alper
◽Gode børneforhold og børneskiskole◽Direkte adgang til skiløb på Italiens største gletcher
◽Let at komme til, da Brenner-motorvejen fører dig direkte mod Tonale


Dine ekstra-fordele ved at rejse med Skitour.dk til Passo Tonale:
◽Du får rabat på bl.a. skileje
◽Vores priser er inklusiv 6 dages liftkort
◽Du får alle penge retur, hvis rejser frarådes


Vores priser inkluderer 6 dages liftkort, men I kan evt. tilvælge ekstra dages liftkort, når I booker rejsen. I kan dog også sagtens vente og tilføje ekstra dages liftkort til jeres booking senere.
Det er også muligt helt at fravælge liftkort, så reduceres prisen automatisk.


Her er en let tilgængelig destination i Val di Sole med høj snesikkerhed pga. de store mængder sne, der kommer gennem sæsonen og den direkte adgang til italiens største gletcher "Presena".

Skiområdet her i Passo Tonale og Pontedilegno ligger op til 3.000 meters højde og direkte i det blide terræn, der skaber de bedste forhold for skiløberne; her er mulighed for skov-skiløb ved Pontedilegno og Temu og skiløb direkte på de åbne pister i Tonale og ved italiens største gletcher Presena. Selv for børn er det enkelt at orientere sig her, og til overflod ligger alle pister badet i sol det meste af dagen.

Lift efter lift ligger langs dalen og nedenfor dem ligger hotellerne således at det fra alle Skitour.dk's indkvarteringer er mulighed for at stå på ski fra døren - eller i det mindste nøjes med at tage en lift få meter fra indkvarteringen.

Pisterne er altid i top og de gode italienske pister lever op til den italienske tradition om at være særdeles velpræparerede hver dag!

Motorvejen gennem Brenner-dalen fører dig direkte mod Tonale og hvis du hellere vil flyve til din skidestination, så er Bergamo den nærmeste og ligger ca. 120 km fra din destination. Hertil går der regelmæssige transfer-busser.

Skiskole i Passo Tonale
Skiudlejning i Passo Tonale
Skiområdet i Passo Tonale
Hoteller og lejligheder i Passo Tonale

PISTEKORT, INTERAKTIVT


Skitour.dk byder på et stort udvalg af indkvarteringsmuligheder, lige fra gode hoteller til pæne italienske lejligheder.

100 km pister, der byder på det hele - og masser af puddersne!
Skitour.dk's destination Passo Tonale ligger i Trentino-regionen i det nordlige Italien. Dalen vi er i, hedder Val di Sole - solens dal. Byen Tonale ligger i 1.883 meters højde og Pontedilegno i 1.250 meters højde. De to skisportsbyer er forbundet med en meget effektiv kabinelift og en dejlig varieret piste. Skiområdet er beliggende fra cirka 1.256 meter helt op til 3.069 meters højde.

Skiområdet kaldes Adamello Ski og ligger omkring de tre byer Passo del Tonale, Pontedilegno og Temu, som er forbundet. I alt giver det et skiområde på cirka 100 kilometer plus masser af offpiste km. Området fik allerede de første lifte i 1920'erne, men stedet henlå i tornerosesøvn i årtier, indtil der blev bygget nye og moderne liftsystemer i midten af 0'erne. Det har resulteret i et uovertruffent liftsystem med gondoler samt kabine- og stolelifte i udpræget grad og kun ganske få træk lifte. Til vinteren 2016 blev der bygget 3 nye lifte, bl.a. den nye gondol, der fører dig op til Presana gletcheren i 3.000 meters højde. I Pontedilegno er der tillige bygget en ny 4 sæders stolelift ved Casola pisten.

Den ægte italienske charme finder man i Pontedilegno, hvor du bor centralt for skiløbet, og samtidig har adgang til en hyggelig italiensk provinsby. Tonale by oppe i passet er en aktiv skisportsby, der er skabt for den direkte adgang til skiløbet.

Over Pontedilegno strækker sig uendeligt lange boulevarder af fantastisk skiløb, og med Italiens største gletscher Presena skabes også den lange Paradiso piste på 11 km, der med garanti giver dig syre i benene. Pisten starter på toppen af gletscheren og fortsætter til bunden i Pontedilegno - ganske fantastisk! Den ligger omkranset af endnu flere, velpræparerede og spektakulære pister.


Gæstebog

- Pernille - 24/2-2023. Rejste i februar 2023

Eneste problem er at skiferien går for hurtigt. Lækker puddersne i Passo!


- Mikael - 20/2-2023. Rejste i februar 2023

Vores første skiferie med Skitour, men bestemt ikke den sidste. Alt spillede og Adamello er bare et fedt skiområde.


Snestatistik og snemeldinger fra Skisport.dk: