Tyskland - Willingen

Winterbergs "lillebror" - Kun 500 km fra Danmark!


"De fire hurtige" argumenter for at vælge Willingen:
- Topmoderne gondol- og stolelifte.
- Fremragende kapacitet med masser af p-pladser og liftkapacitet.
- Perfekt til børnefamilier.
- Kun ca. 5 timer/500 klimavenlige km fra Danmark.


Willingen er "lillebror" til Winterberg, men har især de seneste år investeret massivt i bl.a. flere topmoderne lifter.
Her er rigtig gode parkeringsforhold og en fremragende liftkapacitet.

Willingen har også den længste piste i hele Sauerland på 2.000 meter, dvs. også længere end i Winterberg.

Klima og bæredygtighed
Willingen har lavet en kæmpe kunstig sø på toppen af hovedbjerget til opsamling af regnvand, og der er også brugt mange ressourcer på bl.a. solcelle-anlæg til strømproduktion. Her er fokus på klimavenlig kunstsne-produktion, så I sammen med den korte rejseafstand kan tage på skiferie i Willingen med god klima-samvittighed.

Behageligt klima
Som i Winterberg oplever I heller ingen bidende kulde eller hård kuling i Willingen, hvilket man kan opleve i Norge og Sverige.


Gæstebog

- Joachim - 26/2-2019. Rejste i februar 2019
Vi har været i Winterberg et par gange, men havde også hørt godt om Willingen. Her er ingen problemer med at få en parkeringsplads, hvilket vi har prøvet i Winterberg. Super fine og nye lifter. Skiområdet er en lille smule bedre i Winterberg, men da der ikke er lige så mange mennesker i Willingen, så er der bare mere plads på pisterne og man står aldrig i kø.
- Katja - 25/2-2019. Rejste i februar 2019
Vi valgte Willingen, da de har en ny gondollift, så mine forældre også kunne komme med op på bjerget, selvom de ikke står på ski. Så imens vi stod på ski kunne de hygge sig på bjerget eller i byen. Og så kom de op, når vi skulle spise frokost sammen på bjerget.
- Simon - 25/2-2019. Rejste i februar 2019
Efter at have været i Norge i flere år var det tid til at prøve noget nyt. Kvaliteten i Willingen var helt i top, og så var priserne noget helt andet. Vi havde euro med hjem, og samlet havde skiferien kostet os under det halve af, hvad det plejer at koste os i Norge! Og så er der aldrig kold vind som i Norge og Sverige. Vi ses til næste år.

Snestatistik og snemeldinger fra Skisport.dk: