Tyskland - Willingen

"De fire hurtige" argumenter for at vælge Willingen:
- Topmoderne gondol- og stolelifte.
- Fremragende kapacitet med masser af p-pladser og liftkapacitet.
- Perfekt til børnefamilier.
- Kun ca. 5 timer/500 klimavenlige km fra Danmark.

Ekstra fordele med Skitour.dk i Willingen:
- Afhent skiudstyr og liftkort dagen før fra kl. 16, uden ekstra beregning!


Vores priser inkluderer 2 dages liftkort, men I kan nemt tilvælge ekstra dages liftkort samtidig med, at I booker rejsen. I kan dog også sagtens vente og tilføje ekstra dages liftkort til jeres booking senere.
Det er også muligt helt at fravælge liftkort, så reduceres prisen automatisk.


Willingen er "lillebror" til Winterberg, men har især de seneste år investeret massivt i bl.a. flere topmoderne lifter.
Her er rigtig gode parkeringsforhold og en fremragende liftkapacitet.


Willingen har også den længste piste i hele Sauerland på 2.000 meter, dvs. også længere end i Winterberg.

Vælger I minimum 3 dages liftkort, så gælder jeres liftkort også til Winterberg. Så I kan på ca. 30 minutter, afhængig af trafikken, også udfordre pisterne i Winterberg.
Vores erfaring er dog, at vores gæster finder rigeligt glæde og udfordringer på pisterne i Willingen. Men det er da fedt, at det er muligt at tage til Winterberg.

Klima og bæredygtighed
Willingen har lavet en kæmpe kunstig sø på toppen af hovedbjerget til opsamling af regnvand, og der er også brugt mange ressourcer på bl.a. solcelle-anlæg til strømproduktion. Her er fokus på klimavenlig kunstsne-produktion, så I sammen med den korte rejseafstand kan tage på skiferie i Willingen med god klima-samvittighed.

Behageligt klima
Som i Winterberg oplever I heller ingen bidende kulde eller hård kuling i Willingen, hvilket man kan opleve i Norge og Sverige.

Willingen har lavet en kæmpe kunstig sø på toppen af hovedbjerget til opsamling af regnvand, og der er også brugt mange ressourcer på bl.a. solcelle-anlæg til strømproduktion. Her er fokus på klimavenlig kunstsne-produktion, så I sammen med den korte rejseafstand kan tage på skiferie i Willingen med god klima-samvittighed.

Skiskole i Willingen, se her
Skiudlejning i Willingen, se her
Skiområdet i Willingen, se her

Hoteller, feriecentre, lejligheder og feriehuse i Willingen, se her

Med Willingen har Skitour.dk endnu et World Cup rejsemål

Willingen er beliggende i skøn natur med udstrakte skove og fem af de højeste bjerge i Sauerland her direkte ved skisportsbyen. Willingen er en populær skisportsby med sammenhængende piste i hele området, og som typisk byder på 100-110 skidage.

Skitour.dk har endnu et World cup rejsemål med Willingen, der byder på 20 skilifte og ca. 20 km pister.
Hvert år afholdes World Cup i Skihop i Willingen. Skiområdet er de seneste år moderniseret, og i dag fremstår Willingen med en flot ski-infrastruktur, med velfungerende og hurtige skilifte, og med forbindelse mellem de enkelte områder her i Willingen. Der er hurtige topmoderne stolelifte og gondollift. I de 2 fine skiskole-områder er der naturligvis træk-lifte men også meget lange rullebånd, som giver begyndere og uerfarne skiløbere et meget let tilgængeligt skiskole-forløb.

Skiområderne er fra 560 til 830 meter over havets overflade.
8-sædes gondol bane ved hovedliften Ettelsberg. 1400 meter lang lift.
6-stoles lift ved Ritzhagen. 800 meter lang lift.
I tillæg hertil 14 ekstra lifte, der både er træklifte og rullebånd.
I Willingen er der 7 piste til aftenskiløb.
1.600 gratis parkeringspladser direkte ved liften.

Hvert år afholdes World Cup i Skihop i Willingen. Skiområdet er de seneste år moderniseret, og i dag fremstår Willingen med en flot ski infrastruktur, med velfungerende og hurtige skilifte, og med forbindelse mellem de enkelte områder her i Willingen. Der er hurtige stolelifte og gondollift. I de 2 fine skiskole-områder er der naturligvis træk-lifte men også meget lange rullebånd, som giver begyndere og uerfarne skiløbere et meget let tilgængeligt skiskole-forløb.

Skiområdet i Willingen fungerer med moderne snekanon anlæg og sæsonen foregår normalt fra midten af december til april.

Skitour.dk byder på et godt og varieret indkvarterings tilbud. Vi har alle typer indkvartering og til den helt rigtige pris.

Willingen er tillige en del af det store ”Wintersport Arena Sauerland” med et meget moderne kunstsne anlæg, 98 lifte og 65 km pister. Nye og hurtige stolelifte ved alle centrale steder i skisystemet. Hele dette skiområde har du adgang til, når du køber din ferie med 3 dages liftkort eller mere hos Skitour.dk.

Willingen er en aktiv skisportsby med et godt handelsliv, særdeles gode muligheder for hygge, shopping og afterski. Willingen har en fin og langstrakt hovedgade med butikker, caféer, konditorier, barer og afterski, og her er alt, hvad et skihjerte begærer.

Her tilbydes også det populære ”Mein Card” der giver dig fri adgang til ca. 70 seværdigheder og aktiviteter, f.eks. det store Lagune vandland og den fine skøjtebane. Se Skitour.dk’s indkvarteringer for nærmere informationer om muligheden for "Mein Card".

Skitour.dk gør din rejse let og overskuelig til Willingen. Vælg fra 3 dages rejse (2 nætter) og op til en uge. Du vælger selv dit antal liftkortdage, 2 dages liftkort er inkluderet.

Skiområdet i Sauerland er det nærmeste og største skiområde fra Danmark. Det er tilmed det mest snesikre skiområde i Nordrhein-Westfalen.

Skiområderne i Sauerland er meget benyttet for både nybegyndere og øvede, og familier nyder især forholdene, da der er super gode tilbud til børn, herunder rigtigt gode skiskoler og aktiviteter i sneen.

Der er bygget et stort nyt stoleliftsystem som kombineres med et ny skiskole-område ved Ritzhagen. Og endnu et nyt og hurtigt liftsystem, der gør det lettere at komme mellem Sonnenliften og Köhlerhagen. Snesikkerheden er blevet endnu større, idet et større område nu er udstyret med kunstsneanlæg.

OBS! Vær venligst opmærksom på, at skiområde angivelsen til højre er for Wintersport Arena Sauerland. Når I vælger 3 dages liftkort eller mere er hele Wintersport Arena Sauerland, dvs. inkl. Winterberg, inkluderet hos Skitour.dk!


Gæstebog

- Joachim - 26/2-2019. Rejste i februar 2019
Vi har været i Winterberg et par gange, men havde også hørt godt om Willingen. Her er ingen problemer med at få en parkeringsplads, hvilket vi har prøvet i Winterberg. Super fine og nye lifter. Skiområdet er en lille smule bedre i Winterberg, men da der ikke er lige så mange mennesker i Willingen, så er der bare mere plads på pisterne og man står aldrig i kø.
- Katja - 25/2-2019. Rejste i februar 2019
Vi valgte Willingen, da de har en ny gondollift, så mine forældre også kunne komme med op på bjerget, selvom de ikke står på ski. Så imens vi stod på ski kunne de hygge sig på bjerget eller i byen. Og så kom de op, når vi skulle spise frokost sammen på bjerget.
- Simon - 25/2-2019. Rejste i februar 2019
Efter at have været i Norge i flere år var det tid til at prøve noget nyt. Kvaliteten i Willingen var helt i top, og så var priserne noget helt andet. Vi havde euro med hjem, og samlet havde skiferien kostet os under det halve af, hvad det plejer at koste os i Norge! Og så er der aldrig kold vind som i Norge og Sverige. Vi ses til næste år.

Snestatistik og snemeldinger fra Skisport.dk: