Tyskland - Winterberg

Masser af godt skiløb! Kun 500 klimavenlige km fra Danmark!


"De fire hurtige" argumenter for at vælge Winterberg:
- Dansksproget børneskiskole.
- Perfekt til børnefamilier.
- Et af de største, mest moderne og klimavenlige kunst-sne-anlæg.
- Kun ca. 5 timer/500 klimavenlige km fra Danmark.

Skitour.dk har siden 2006 budt mange gæster velkommen i det velfungerende skiområde Winterberg i Sauerland. Winterberg har udviklet sig meget gennem disse år og fortsætter igen denne vinter med spændende nyheder.

Der er mange gode grunde til, at Winterberg kaldes for Tysklands St. Mouritz!

Hvad siger andre om Winterberg?
Skisport.dk havde også Winterberg med i deres artikel, d. 25/9/2019, over de bedste oversete skiområder til familier.
Se deres artikel om Winterberg her
I videoen udtaler chefen for Skisport.dk, at han med garanti selv vil tage sine børn med til Winterberg.
Det er noget af en anbefaling fra en ekstremt rutineret skiløber.

Klima og bæredygtighed
Winterberg har også fokus på klimaet og bæredygtighed. Her er lavet flere kunstige søer til opsamling af regnvand samt 5.000 m2 solcelle-anlæg til strømproduktion, så kunstsne-anlægget og produktionen er meget klimavenlig.
Sammen med den korte rejseafstand kan I tage på skiferie i Winterberg med god klima-samvittighed.

Behageligt klima
En anden fordel ved at vælge Winterberg, fremfor Norge eller Sverige er, at I ikke vil opleve nogen bidende kulde eller hård kuling i Winterberg.


Gæstebog

- Bo - 23/3-2019. Rejste i marts 2019
Vi tager altid til Østrig i uge 7, og så tager vi altid en 3-dages tur til Winterberg i marts. Winterberg er ikke Østrig, men prisen er også noget helt andet, og perfekt til en ekstra skitur.
- Anette - 17/3-2019. Rejste i marts 2019
Er virkelig overrasket over, at der ligger så fint et skiområde så tæt på Danmark. Utroligt men dejligt at det ikke er gået op for flere danskere.
- Jesper - 10/3-2019. Rejste i februar 2019
Har været i Norge og Østrig masser af gange, så var noget skeptisk. Men det er perfekt til familietur eller nogle ekstra dages skiferie.
- Ruth - 1/3-2019. Rejste i februar 2019
Vi tog hele familien med, og det hele klappede perfekt. Den danske skiskole til børnebørnene, det dejlige feriehus på Landal. Tak fordi I gjorde min fødselsdag perfekt.
- Henrik - 27/2-2019. Rejste i februar 2019
Tak for en dejlig skiferie i Winterberg. Jeg kan anbefale jer, og skal vi på ski næste år, står Winterberg øverst på ønskelisten grundet afstanden fra DK. Stedet er oplagt til mindre børn, som er på ski de første 2-4 gange. Det er billigere end Norge – særligt bespisningen. Sneen og vejret var rigtig optimal.
- Marie - 25/2-2019. Rejste i februar 2019
Vi har været i Norge flere gange, men var klar til at prøve noget nyt. Og vi blev ikke skuffede, og så var det dejligt, at der aldrig var en kold vind, som vi ofte har oplevet i Norge.
- Sebastian - 25/2-2019. Rejste i februar 2019
Liftkort og skileje afhentes lige ved siden af hinanden og lige ved hovedliften. Det er nemt!
- Anton - 25/2-2019. Rejste i februar 2019
Vi havde lånt skiudstyr af nogle venner derhjemme, men mine støvler klemte. Skitour hjalp os derfor med at leje dernede, og det fungerede bare. Også da mine nye støvler klemte, så fik jeg dem bare byttet uden brok.
- Charlotte - 25/2-2018. Rejste i februar 2018
Vil bare lige sige, at vi havde en helt fantastisk ferie. Dejligt sted og super service alle steder. Det hele forløb uden problemer og vi blev mødt med smil og godt humør. Dejligt hotel og fin skiskole. Rigtig god begynderoplevelse, der gav blod på tanden for mere for os alle tre.

Snestatistik og snemeldinger fra Skisport.dk: