Tyskland - Winterberg

◽Snesikkert og perfekt til børnefamilier ◽Børneskiskole med danske skilærere
◽Kun ca. 5 timer/500 klimavenlige km fra Danmark
◽Stort, moderne og klimavenligt kunstsne-anlæg.
 

Dine ekstra-fordele ved at rejse med Skitour.dk til Winterberg:
◽Garanti for danske skilærere på børneskiskolen 
◽Garanti for liftkort (begrænset antal for alle andre) 
◽Uden ekstra beregning, kan du afhente skiudstyr og liftkort dagen før fra kl. 16
◽Du får adgang til Skitour's VIP-kø, hvor skiudstyret er forberedt, når du kommer
◽Du kan stå på ski på hjemrejsedagen - vi har omklædning ved skiudlejningen
◽Du får alle penge retur, hvis rejser frarådes


Siden 2006 har vi budt gæster velkommen i det velfungerende og familievenlige skiområde Winterberg i Sauerland, der af gode grunde kaldes Tysklands St. Mouritz.

Winterberg er en rigtig alpinvenlig-by med masser af aktiviteter for alle aldre, uanset om man vil stå på ski, kælke eller nyde roen i de mange vand- og wellness-tilbud i området - I kommer ikke til at kede jer! 


Se en kort video fra Winterberg:

Kør til Winterberg på 5 timer 
Winterberg er tilmed en god og let tilgængelig destination med kort afstand fra Danmark, hvor du selv kan køre til på cirka 5 timer. Du finder et varieret og godt udbud af hoteller og lejligheder med kort afstand til skipisterne, så du nemt kommer til og fra pisterne på alle tider på døgnet. Alle indkvarteringsmuligheder, har vi selv håndplukket, og vi har et tæt samarbejde og besøger dem hvert år for at sikre, at forholdene er, som de skal være.

Det milde klima sydpå i Winterberg gør, at I aldrig vil opleve samme bidende kulde og stive kuling, som eksempelvis i Norge eller Sverige.

                         ⭐⭐ ⭐ ⭐ ⭐  - Anette - 19/2-2023. Rejste i februar 2023
“Er virkelig overrasket over, at der ligger så fint et skiområde så tæt på Danmark. Utroligt men dejligt at det ikke er gået op for flere danskere.”


Winterberg - et snesikkert område
Vi har sendt gæster til Winterberg siden 2006, og der har altid været åbne pister fra minimum 15/12 til 15/3. Også de år hvor pisterne var lukket andre steder/lande, var pisterne åbne i Winterberg. Der er ikke en “officiel” snegaranti. Dette skyldes, at vi mener, at det er vildledende markedsføring, når der f.eks. gives snegaranti på få hundrede meter pister. Historisk er der mere sne i Winterberg, end på de destinationer, der markedsfører sig med “snegaranti”.

Winterberg har et af de mest avancerede  og omfattende kunstsne-anlæg, så de selv ved plusgrader kan producere sne. Det er tysk effektivitet, der tilmed er klimavenligt.
I sæson 2023-2024 åbnede pisterne d. 1/12-2023, og sæsonen lukkede ned d. 6/4-2024.
I sæson 2022-2023 åbnede pisterne d. 3/12-2022, og sæsonen lukkede ned d. 15/4-2023.
I sæson 2021-2022 åbnede pisterne d. 27/11-2021, og sæsonen lukkede ned d. 24/4-2022.

Børnevenlige Winterberg
Winterberg byder på rigtigt gode forhold for børn, og når du rejser med Skitour.dk har I mulighed for at benytte en god skiskole, med vores egne motiverede danske skilærere. Der er fine børnepister og rullebånd, der er let at betjene for børn uanset alder og erfaring på ski.

Området er sikkert og nemt at overskue, så du som voksen hele tiden kan have overblikket, og børnene kan føle sig trygge ved at selv at finde rundt i området. Længere nede på siden kan du læse mere om om skiskolen og vores danske skilærere.

Er benene små, eller ved at være trætte, så finder I også masser af muligheder for at kælke. Kælkebakkerne er sjov for legebørn i alle aldre, og har endda også en lifter, så de kan prøves ekstra mange gange.

Når I trænger til et afbræk fra pister og sne, så finder I et dejligt svømmebad i centrum af Winterberg, hvor der særligt for de mindre børn er et separat børneunivers, der lægger op til en masse gode timer indendørs.

Klima, bæredygtighed, kunstsne og energikrise
Winterberg har igennem flere år haft fokus på klimaet og bæredygtighed.
De senere år er anlægget udviklet yderligere og nu endnu mere effektivt samt bæredygtigt. Eventuelle energikriser forventes derfor ikke at få nogen indflydelse overhovedet.
Her er lavet flere kunstige søer til opsamling af regnvand samt 5.000 m2 solcelle-anlæg til strømproduktion, så kunstsne-anlægget og produktionen er meget klimavenlig.
Sammen med den korte rejseafstand kan I tage på skiferie i Winterberg med god klima-samvittighed.

PRAKTISK INFO OM AT STÅ PÅ SKI I WINTERBERG:
Skiskole i Winterberg
Skiudlejning i Winterberg
Skiområdet i Winterberg
Hoteller, feriecentre, lejligheder og feriehuse i Winterberg


PISTEKORT, INTERAKTIVT HER
SE FLERE VIDEOER FRA WINTERBERG HER
SE LIVE WEBCAMS FRA SKIOMRÅDET HER


Gæstebog

- Bo - 5/3-2023. Rejste i marts 2023

Vi tager altid til Østrig i uge 7, og så tager vi altid en 3-dages tur til Winterberg i marts. Winterberg er ikke Østrig, men prisen er også noget helt andet, og perfekt til en ekstra skitur.


- Anette - 19/2-2023. Rejste i februar 2023

Er virkelig overrasket over, at der ligger så fint et skiområde så tæt på Danmark. Utroligt men dejligt at det ikke er gået op for flere danskere.


- Jesper - 10/3-2022. Rejste i februar 2022

Har været i Norge og Østrig masser af gange, så var noget skeptisk. Men det er perfekt til familietur eller nogle ekstra dages skiferie.


- Jakob - 5/3-2022. Rejste i februar 2022

God oplevelse! Hurtig og effektiv og svarer hurtigt tilbage på spørgsmål. Flinke medarbejdere. Konkurrencedygtig prisniveau.


- Ruth - 1/3-2022. Rejste i februar 2022

Vi tog hele familien med, og det hele klappede perfekt. Den danske skiskole til børnebørnene, det dejlige feriehus på Landal. Tak fordi I gjorde min fødselsdag perfekt.


- Henrik - 27/2-2022. Rejste i februar 2022

Tak for en dejlig skiferie i Winterberg. Jeg kan anbefale jer, og skal vi på ski næste år, står Winterberg øverst på ønskelisten grundet afstanden fra DK. Stedet er oplagt til mindre børn, som er på ski de første 2-4 gange. Det er billigere end Norge – særligt bespisningen. Sneen og vejret var rigtig optimal.


- Jens N - 27/2-2022. Rejste i februar 2022

Ingen problemer. Var i Winterberg i uge 7. Alt spillede.


- Hannah - 26/2-2022. Rejste i februar 2022

Helt perfekt oplevelse. Fantastisk service både før, under og efter turen. Kan varmt anbefales.


- Charlotte - 25/2-2022. Rejste i februar 2022

Vil bare lige sige, at vi havde en helt fantastisk ferie. Dejligt sted og super service alle steder. Det hele forløb uden problemer og vi blev mødt med smil og godt humør. Dejligt hotel og fin skiskole. Rigtig god begynderoplevelse, der gav blod på tanden for mere for os alle tre.


- Marie - 25/2-2022. Rejste i februar 2022

Vi har været i Norge flere gange, men var klar til at prøve noget nyt. Og vi blev ikke skuffede, og så var det dejligt, at der aldrig var en kold vind, som vi ofte har oplevet i Norge.


- Sebastian - 25/2-2022. Rejste i februar 2022

Liftkort og skileje afhentes lige ved siden af hinanden og lige ved hovedliften. Det er nemt!


- Anton - 25/2-2022. Rejste i februar 2022

Vi havde lånt skiudstyr af nogle venner derhjemme, men mine støvler klemte. Skitour hjalp os derfor med at leje dernede, og det fungerede bare. Også da mine nye støvler klemte, så fik jeg dem bare byttet uden brok.


Snestatistik og snemeldinger fra Skisport.dk: