Tyskland - Winterberg

"De fire hurtige" argumenter for at vælge Winterberg:
- Dansksproget børneskiskole med danske skilærere.
- Perfekt til børnefamilier.
- Et af de største, mest moderne og klimavenlige kunst-sne-anlæg.
- Kun ca. 5 timer/500 klimavenlige km fra Danmark.

Ekstra fordele med Skitour.dk i Winterberg:
- Adgang til dansksproget børneskiskole med danske skilærere.

- Afhent skiudstyr og liftkort dagen før fra kl. 17, uden ekstra beregning!


Vores priser inkluderer 2 dages liftkort, men I kan nemt tilvælge ekstra dages liftkort samtidig med, at I booker rejsen. I kan dog også sagtens vente og tilføje ekstra dages liftkort til jeres booking senere.
Det er også muligt helt at fravælge liftkort, så reduceres prisen automatisk.


Skitour.dk har siden 2006 budt mange gæster velkommen i det velfungerende skiområde Winterberg i Sauerland. Winterberg har udviklet sig meget gennem disse år og fortsætter igen denne vinter med spændende nyheder.

Der er mange gode grunde til, at Winterberg kaldes for Tysklands St. Mouritz!

Hvad siger andre om Winterberg?
Skisport.dk har også haft Winterberg med i en artikel over de bedste, oversete, skiområder til familier.
SE SKISPORT.DK'S ARTIKEL OG VIDEO OM WINTERBERG HER
I videoen udtaler chefen for Skisport.dk, at han med garanti selv vil tage sine børn med til Winterberg.
Det er noget af en anbefaling fra en ekstremt rutineret skiløber!

Klima og bæredygtighed
Winterberg har også fokus på klimaet og bæredygtighed. Her er lavet flere kunstige søer til opsamling af regnvand samt 5.000 m2 solcelle-anlæg til strømproduktion, så kunstsne-anlægget og produktionen er meget klimavenlig.
Sammen med den korte rejseafstand kan I tage på skiferie i Winterberg med god klima-samvittighed.

Behageligt klima
En anden fordel ved at vælge Winterberg, fremfor Norge eller Sverige er, at I ikke vil opleve nogen bidende kulde eller hård kuling i Winterberg.

Winterberg er et World Cup rejsemål
Winterberg er også et World Cup område, hvor der hvert år afvikles World Cup-afdelinger af Snowboard, Bob og kælk.

Skiskole i Winterberg, vi har dansksproget skiskole, se her
Skiudlejning i Winterberg, se her

Skiområdet i Winterberg, se her
Hoteller, feriecentre, lejligheder og feriehuse i Winterberg, se her

Hvorfor bestille Winterberg via Skitour.dk?

- Ingen har mere erfaring med Winterberg end os.
- Adgang til dansksproget børneskiskole med danske skilærere.
- Mulighed for at hente skiudstyr og liftkort dagen før fra kl. 17, uden ekstra beregning.
- Medlem af Rejsegarantifonden og Rejseankenævnet.

Winterberg er en god og let tilgængelig destination. Der er kort afstand fra Danmark til Winterberg og Skitour.dk byder på et varieret og godt indkvarteringstilbud.
Vi har alle typer indkvarteringer og størstedelen af hoteller og lejligheder ligger ved eller i meget kort afstand fra skipisterne.

Winterberg byder på et velfungerende skiområde med et meget moderne kunst-sne-anlæg, der dækker alle pister i Winterberg. Hvert år udvides med nye lifte, forbedrede pister og bedre logistik i skiområdet.

Til vinteren 2019 blev der bygget endnu en kunstig sø med ekstra meget vand til snekanon- anlægget, så der er virkelig også fokus på bæredygtighed.

Løbende udbygges der med nye og ekstra lifter, rullebånd, nye spisesteder osv. Så de i forvejen gode område bliver hele tiden endnu bedre.

Her er også udvidet i skiskoleområdet, således der for de øvede er bedre plads til at være på pisten.

Winterberg er også et World Cup område, idet der hvert år afvikles afdelinger af Snowboard, Bob og kælke World Cup'en.

I dag dækkes 100% af pistene i Winterberg af et godt kunstsneanlæg. Her er to store vandreservoirer med vand til sneproduktion. For at gøre anlægget endnu bedre til at producere kunstsne, er der tillige bygget et stort kølehus, hvor al vand til snekanoner køles ned inden det bringes til snekanonerne, og derved giver et meget bedre grundlag for at producere sne - hurtigt og effektivt.

Generelt har Winterberg et af de største og mest moderne kunstsne-anlæg, hvor de samtidig fokuserer på bæredygtighed, f.eks. igennem på vandreservoirerne til naturlig opsamling. Strøm produceres via et 5.000 m2 solcelleanlæg.

Her er 30 pister og 35 km alpint skiløb. Nye og hurtige stolelifte ved alle centrale steder i skisystemet.

I løbet af sæsonen har vi mange gæster på forlængede weekendes eller midtuge ophold i Winterberg. I skolernes vinterferie er det naturligvis meget attraktivt at tage hertil på ugeophold, idet rejsetiden er kort og overskuelig og prisen helt rigtig.

Winterberg er tillige en del af det store ”Wintersport Arena Sauerland”, der dækker alle skiområder i Sauerland. Winterberg ligger i bjergområdet Sauerland.

Her er i hele Skicard Sauerlands område i alt 98 lifte og 65 km pister. Når du vælger 3 dages liftkort eller mere, er hele dette område automatisk inkluderet i rejsen hos Skitour.dk! Foruden de 30 km pister, der findes i Winterberg finder du de resterende 35 km pister 3 til 25 km afstand fra Winterberg by.

Skiområderne i Sauerland er meget benyttet for både nybegyndere og øvede, og familier nyder især forholdene, da der er super gode tilbud til børn, herunder rigtigt gode skiskoler og aktiviteter i sneen, f.eks. store kælkebakker, den store bob bane og snow tubing. Her er tillige mulighed for at vælge DANSK-sproget børne skiskole, arrangeret af Skitour.dk.

Skitour.dk tilbyder et flot og varieret udvalg af indkvarteringssteder i Winterberg. Lige fra dejlige centralt beliggende hoteller med fuld service og forplejning til nye og moderne feriehuse i skandinavisk kvalitet, hyggelige lejligheder i centrum af byen og privat pension af god kvalitet i Winterberg og de omkringliggende byer.

Vi har selv tjekket alle vore indkvarteringer, og kvaliteten er god, uanset hvad man vælger. Den tyske service og gæstfrihed er uovertruffen og maden er veltillavet og rigelig!

Ophold fra 2 til 8 nætter i Winterberg.
Skitour.dk tilbyder korte rejser til Winterberg. For det første er der kun ca. 500 km til Winterberg fra grænsen. For det andet er der fin mulighed for korte ferieophold med 4 dage (3 overnatninger) og mulighed for 2-4 dage på ski.

Alle rejser er som udgangspunkt gældende for 4 dage (3 nætter), og der er frit valg af ankomstdato i de enkelte uger. Alle priser er inkl. 2 dages liftkort.

Et godt tip er at rejse fra søndag til midt på ugen, for da bliver pisterne ikke benyttet så meget som i weekenden.

Skiskole med dansksproget børneskiskole:
I Winterberg har Skitour.dk et nært samarbejde med den bedste og mest aktive skiskole i området. Skiskolen byder på dygtige skilærere og et dejligt børneski-område med rullebånd og alt, hvad der behøves. Skiskolen er certificeret med den højeste udmærkelse og er godkendt og medlem af tysk skiforbund.

Vi tilbyder i samarbejde med skiskolen dansksproget børneskiskole. Ved bestilling af rejsen kan du tilmelde dine børn til denne skiskole, og derved får de undervisning på dansk.

OBS! Vær venligst opmærksom på, at skiområdeangivelsen i listen her er for hele Wintersport Arena Sauerland.


Gæstebog

- Jakob - 5/3-2020. Rejste i februar 2020

God oplevelse! Hurtig og effektiv og svarer hurtigt tilbage på spørgsmål. Flinke medarbejdere. Konkurrencedygtig prisniveau.


- Jens N - 27/2-2020. Rejste i februar 2020

Ingen problemer. Var i Winterberg i uge 7. Alt spillede.


- Hannah - 26/2-2020. Rejste i februar 2020

Helt perfekt oplevelse. Fantastisk service både før, under og efter turen. Kan varmt anbefales.


- Bo - 23/3-2019. Rejste i marts 2019
Vi tager altid til Østrig i uge 7, og så tager vi altid en 3-dages tur til Winterberg i marts. Winterberg er ikke Østrig, men prisen er også noget helt andet, og perfekt til en ekstra skitur.
- Anette - 17/3-2019. Rejste i marts 2019
Er virkelig overrasket over, at der ligger så fint et skiområde så tæt på Danmark. Utroligt men dejligt at det ikke er gået op for flere danskere.
- Jesper - 10/3-2019. Rejste i februar 2019
Har været i Norge og Østrig masser af gange, så var noget skeptisk. Men det er perfekt til familietur eller nogle ekstra dages skiferie.
- Ruth - 1/3-2019. Rejste i februar 2019
Vi tog hele familien med, og det hele klappede perfekt. Den danske skiskole til børnebørnene, det dejlige feriehus på Landal. Tak fordi I gjorde min fødselsdag perfekt.
- Henrik - 27/2-2019. Rejste i februar 2019
Tak for en dejlig skiferie i Winterberg. Jeg kan anbefale jer, og skal vi på ski næste år, står Winterberg øverst på ønskelisten grundet afstanden fra DK. Stedet er oplagt til mindre børn, som er på ski de første 2-4 gange. Det er billigere end Norge – særligt bespisningen. Sneen og vejret var rigtig optimal.
- Marie - 25/2-2019. Rejste i februar 2019
Vi har været i Norge flere gange, men var klar til at prøve noget nyt. Og vi blev ikke skuffede, og så var det dejligt, at der aldrig var en kold vind, som vi ofte har oplevet i Norge.
- Sebastian - 25/2-2019. Rejste i februar 2019
Liftkort og skileje afhentes lige ved siden af hinanden og lige ved hovedliften. Det er nemt!
- Anton - 25/2-2019. Rejste i februar 2019
Vi havde lånt skiudstyr af nogle venner derhjemme, men mine støvler klemte. Skitour hjalp os derfor med at leje dernede, og det fungerede bare. Også da mine nye støvler klemte, så fik jeg dem bare byttet uden brok.
- Charlotte - 25/2-2018. Rejste i februar 2018
Vil bare lige sige, at vi havde en helt fantastisk ferie. Dejligt sted og super service alle steder. Det hele forløb uden problemer og vi blev mødt med smil og godt humør. Dejligt hotel og fin skiskole. Rigtig god begynderoplevelse, der gav blod på tanden for mere for os alle tre.

Snestatistik og snemeldinger fra Skisport.dk: