Østrig - Wildschönau Alpbachtal

◽Perfekt til børnefamilier ◽Kun ca. 10 timers kørsel/1050 klimavenlige km fra Danmark
◽Topmoderne lifter med stor kapacitet ◽En skjult perle med masser af plads på pisterne
◽Wildschönau-bjergene er en del af Kitzbühler-Alperne!


Dine ekstra-fordele ved at rejse med Skitour.dk til Wildschönau:
◽Uden ekstra beregning, kan du afhente skiudstyr og liftkort dagen før fra kl. 15
◽Vores priser er inklusiv 6 dages liftkort
◽Du får alle penge retur, hvis rejser frarådes


En skjult perle med fantastiske muligheder for skiløbere og børnefamilier
Siden 2006 har vi haft glade gæster afsted til denne smukke perle i Wildschönau-bjergene, som er en del Kitzbühler-Alperne. Mange af gæsterne har været afsted flere år i træk - og det er der mange gode grunde til!

W
ildschönau Alpbachtal er et fantastisk område for både børn, nybegyndere og de erfarne skiløbere. Selv når alle hoteller er booket op, så er der stadig masser af luft og plads på pisterne, hvor du undgår kø. Dette er en af grundene til, at Wildschönau er en helt speciel perle.

Wildschönau Alpbachtal er destinationen for dig, der ønsker fremragende skiløb, familiehygge, smuk natur og gode skioplevelser - og ikke har det store behov for afterski. Du vil på denne destination opleve den oprindelige Tirol, få en velfungerende og moderne skiferie i et skiområde, hvor du bydes velkommen uanset tidspunkt på sæsonen.

Efter ca. 10 timers kørsel fra den danske grænse, når du juvelen Wildschönau-Alpbachtal. Der er gode motorveje, helt indtil ca. 15 minutter før destinationen - så pak bilen og tag på vintereventyr. Ski og udstyr kan du leje på stedet via Skitour.dk, hvis du ikke selv har det, eller ikke ønsker at transportere det med i bilen.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Kåret som testvinder i kategorien "familier og børn" Skiresort.de - 27/7-2023.
"Sikke en anerkendelse fra verdens største testportal for skiområder! Se evt. mere her"

Se en kort video fra Wildschönau Alpbachtal:

Kælkebaner, iglo og aktivitetspark
Det er ikke kun alsidige pister for ethvert niveau, du får i Wildschönau. Der er til mange timers eventyr og nye oplevelser for alle aldre udover dem, der findes på pisterne: 

  • Snow- og funparks
  • Tandemspring fra bjergtinderne.
  • Kælkebaner på helt op til 5 kilometer
  • Byg jeres egen iglo - det er max familiehygge! Se mere her
  • Snesko-vandring, med 3 gratis ruter om ugen, inkl. gratis leje af snesko.
  • Aktivitetspark Drachental med den fedeste Rodelbahn (kælkebane, der har åbent hele året). Der er også en i Alpbachtal.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Bettina - 25/2-2023. Rejste i februar 2023
"Hvor er det dejligt at være på skiferie uden det vælter rundt med fulde mennesker og larmende musik. Perfekt til børnefamilier og andre der foretrækker ro og er på skiferie for at stå på ski uden at man skal stå i kø til liften."


Alpinski, snowboard og kælketure
Med ca. 109 km alpine pister er skiområdet ikke Østrigs største, men det er det fineste og byder på et utal af ski-, snowboard- og kælkemuligheder.

Skiområdet ‘Ski Juwel’ dækker alle områder i Wildschönau -  dvs. Schatzberg-bjerget ved Auffach, Markbachjoch-bjerget ved Niederau og Schiesshüttl og Roggenboden ved Oberau. Der er desuden direkte forbindelse på ski til Alpbachtal med bjergene Wiedersbergerhorn, Reith og Kramsach.

Skiløbet foregår i op til 2.025 meters højde, i et moderne og velfungerende skiområde, med pister på op til 7 km længde. Derudover er der til grin, fart og sug i maven på de fantastiske kælkebakker på op til 5 km, funparks, dybsne og FIS-godkendte pister.

I skiområdet bydes på 45 moderne liftanlæg med nye og hurtige kabine- og stolelifte i hovedområderne, træklifte i yderområderne såvel som moderne babylifte og rullebånd til de små.

‘Ski Juwel’ byggede til vinteren 2018 en ny kabinelift, som er hovedliften i Wildschönau. Den har en ekstraordinær kapacitet, og er en af Østrigs mest moderne lifte.


PRAKTISK INFO OM AT STÅ PÅ SKI I WILDSCHÖNAU:
Skiskole i Wildschönau
Skiudlejning i Wildschönau
Skiområdet i Wildschönau
Hoteller, lejligheder og feriehuse i Wildschönau

PISTEKORT, INTERAKTIVT
SE FLERE VIDEOER FRA WILDSCHÖNAU-ALPBACHTAL


Gæstebog

- Bettina - 25/2-2023. Rejste i februar 2023

Hvor er det dejligt at være på skiferie uden det vælter rundt med fulde mennesker og larmende musik. Perfekt til børnefamilier og andre der foretrækker ro og er på skiferie for at stå på ski uden at man skal stå i kø til liften.


- Kim - 24/2-2023. Rejste i februar 2023

Super skiområde og hyggelig by. Du skal ikke tage herhen for den vilde afterski, men der er dog nogle hyggelige steder. Charleys er et dejligt sted og har billige øl.


- Bo - 25/2-2022. Rejste i februar 2022

Dejligt sted, hvor alt lige fra skiudlejning, skiskole, liftanlæg og indkvartering fungerede perfekt.


- Martin - 26/2-2020. Rejste i februar 2020

Endnu engang en fantastisk skiferie med Skitour. Denne gang var mine børn og jeg i Wildschönau, som varmt kan anbefales i uge 7. God stemning og ingen kø ved lifterne. Skitour levere god service, godt hotel, den rigtige pris. Vi rejser med garanti med Skitour igen næste år.


- Luise - 10/10-2019. Rejste i januar 2020

Mikkel har for 2. gang skræddersyet den perfekte ferie til vores familie. Han er hurtig til at svare på mails og dygtig til at finde det helt rigtige sted til os.


- Hanne - 13/2-2019. Rejste i februar 2019
Her er vi nu på 4. dag i Wildschönau og vil lige sige tak for en dejlig ferie – indtil nu. Dejligt hotel og god østrigsk service. Tak for at I bookede vores rejse så hurtigt, selvom vi var meget sent ude.

Snestatistik og snemeldinger fra Skisport.dk: